מישהו השתמש במסכת pro ear 2000?

newdiver

New member
מישהו השתמש במסכת pro ear 2000?

איך זה? זה באמת עוזר לאוזניים?

Howard

New member
ProEar 2000 Mask

בתור יצרן המסיכה איני יכול להשיב לך תשובה אובייקטיבית לכן אני ממליץ על קריאת עדויות המשתמשים באתר האינטרנט שלנו https://www.proear2000.com/pages/testimonials.asp לחומר בעברית ניתן לפנות לאימייל שלנו. הוארד

סתם מחשבה בעניין

לא השתמשתי במסיכה ולשמחתי אני לא זקוק לה, אבל נראה לי שראויה אזהרה קטנה: אם יש לך בעיה רפואית שאוסרת על כניסת מים לאוזנייך באופן מוחלט, נראה לי שהמסיכה אינה פתרון, מפני שהורדת המסיכה או מכה בכיסויי האוזניים מכל סיבה שהיא (כגון מסנפירים של צולל אחר) יגרמו לחדירת מים לאוזניים. ושאלה טכנית למבינים (הווארד?) - נאמר באתר שבצינורות המחברים את האוזניות למסיכה יש שסתום חד כיווני שמזרים אויר מהמסיכה לאוזניות אבל לא להיפך. מה קורה כאשר יש ירידת לחץ חיצוני (הצולל עולה)? אני מניח שהלחץ העודף באוזניות משתחרר ע"י פריצה מתחת לאטמים. אבל האם הידוק האוזניות לא גורם לכך שהפריצה מתרחשת רק בהפרשי לחצים גדולים עד כדי אי נוחות לאוזניים?

Howard

New member
ProEar mask information

האוזניות לא נופלות בקלות, אני אפילו משתמש במסיכה בגלישת "גוף" (Body surfing) אבל את(ה) צודק יש תמיד סיכוי לכניסת מים מכל מיני סיבות. בקשר לירידת לחץ חיצוני, אין כל בעיה, הלחץ משתחרר מתחת האוזניה. היום יש כ-10,000 צוללים בעולם שמשתמשים במסיכת PROEAR (שנה ראשונה בלבד) כולל מדריכים עם יותר מ 800 צוללות עם המסיכה. ודרך אגב ה PROEAR זה לא רק לצוללים עם בעות אוזניים, ביקר לאילה שרוצים למנוע אותם. למי שיש עוד שאלות בבקשה לבקר ב: www.proear2000.com

s_vadim65

New member
המסיכה

שלום לכולם!! אני ואיתי צוללים יותר מ6 שנים לאישתי ישנה בעיה אנטומי - קשה לה לפמפם. לפני שהיא החלה להשתמש במסיכה היא ירדה מאוד איטי -- קושי בפימפום אך אם מסיכה הבעיה אינה קיימת!!! אנחנו צוללים די הרבה 50-60 צלילות בשנה. יש כמה דברים שכדי לדעת: לבעלי שער ארוך -- הם צריכים להוציא את כל השער מתחת לאוזניות -- במטרה למנוע חדירת מים!! אם מים חדרו -- הרגשה לא נעימה --- אך תמיד יש אפשרות להציא את המים זה לא קשה!! עוד דבר -- שומעים הכל מתחת למים אבל הכל!!! יש קושי לצלול עם קובה + מסיכה --- שוב בגלל השער הארוך כל זה בעיות פרטיות שלנו!! לא לשכוח -- עשינו קורס D.M. עם מסיכה. אני ממליץ מכל הלב!!!! אם יש שאלות -- תמיד אשמח לעזור

Howard

New member
כובע למסיכת PROEAR

חדשות טובות, גמרנו את הפיתוח של כובע מיוחד לה PROEAR אפשר לראות ב: www.proear2000.com/shop/shop.asp

s_vadim65

New member
כובע

שלום הוורד כאן ודים והלנה! אני מכווה שאתה זוכר אותנו. אפה ותמי אפשר לראות את הכובעים?

Howard

New member
PROEAR HOOD

שלום ודים והלנה, בטח אני זוכר, תשלחו לי email HOWARD

ofersn

New member
שלום ואדים

ניתן לראות את הכובע ולמשש אותו בחנות של מרכז ימי מדוזה בהרצליה יום נעים עופר

שאלה על פימפום

לא ברור לי איך המסיכה עוזרת בפימפום. הלחץ באוזן החיצונית זהה ללחץ הסביבה, מפני שהוא מאוזן עם המסיכה, ולחץ המסיכה שווה (מאוד קרוב) ללחץ הסביבה. גם בלי המסיכה המיוחדת הלחץ באוזן החיצונית שווה ללחץ הסביבה. אם אני מבין נכון, ההבדל היחיד הוא החומר הממלא את האוזן ה*חיצונית* - אויר או מים, ושניהם זורמים בלי בעיה. אז מה המסיכה משנה לעניין השוואת לחצים בחלק *הפנימי* של האוזן? (אנא הסבר בלי מילים עם יותר מ15 אותיות)

Howard

New member
תשובה

יוביוב הירוק, הרבה יותר כל לי להסביר באנגלית, חלקית זה בגלל ההפרש בין מים ואוויר. הכיס אוויר בלץ סבבתי מסביב האוזןמשמש כי buffer בין לחץ הים עורתוף. להסבר יותר טוב שלחו לי email

Alto

New member
תשובות

הוורד שלום שתי השאלות של יוביוב וודים מעניינות גם אותי ונראה לי שאנשים נוספים פה. אם תוכל לענות עליהן גם בפורום נחסוך לך לענות לכל אחד מאיתנו בנפרד. לי לפחות אין בעיה גם עם אנגלית. תודה, אלטו

Alto

New member
איכן ניתן לראות בארץ את דגמי...

המסכות? איך בדיוק עקרון הפעולה של המסיכה? הרי לחץ האויר = לחץ המים? ניתן לנסות את המסכה לפני קנייה? שוב תודה, אלטו

Howard

New member
איכן ניתן לראות בארץ

אפשר לראות ולנסות בשבא ים, ימית חיפה או רד סי ספורט אילת. בקשר לאיך זה עובד תקרא הכתבה המצורף.

המסיכה... תגובות טובות!

שלום לכולם, במשך הכרותי עם המסיכה הנמכרת אצלינו בימבטבע שמעתי עליה רק תגובות מצוינות עד היום מלקוחותינו , צוללים רבים שהפמפום היה קשה להם נעזרים בה ומרוצים מאוד וכן שאר צוללים ללא בעיות מיוחדות שהיה להם קר באזניים או סתם נגד זיהום ממי הים חזרו עם תגובות חיוביות ביותר. שלכם שירן.

ofersn

New member
ניסוי המסכה

ניתן לראות למשש ולנסות... במרכז ימי מדוזה בהרצליה יום נעים עופר

Howard

New member
סליחה מדוזה וימבטבע

עפר ושירן, איתכם סליחה, החנויות הנפלאות שלכם גם מוכרות את הPROEAR HOWARD

למעלה