מישהו הרכיב

גולה7

New member
מישהו הרכיב

את מגדל בבל באיזשהו מספר חלקים? דרך אגב סיימתי 1500 חלקים של פאזל התבלינים. היה ממש כיף להרכבה.

123נעמי

New member
היי../images/Emo6.gif

הוא אצלי בתור קניתי את 1500 חלקים את הולכת להרכיב אותו? רוצים לראות תמונה ולהריח את פאזל התבלינים

גולה7

New member
אני מתלבטת

לגביו ולגבי מספר החלקים. לגבי התבלינים הוא כרגע מונח הפוך מחכה להדבקה ולמסגור ואז אפשר יהיה לשחרר תמונה לפורום. דרך אגב איך את מסתדרת עם הפאזל של מצרים הפנורמי? הוא גם נראה חביב.

123נעמי

New member
היי

את הפאזל של מגדל בבל ראיתי לפני הרבה שנים ב 9000 חלקים ושמתי עליו עין אני לא חושבת שאני יכולה להתעסק עם כזה גודל של פאזל בגלל בעיה טכנית של מקום בכל אופן הוא נשאר לי בראש הרבה שנים כל הזמן התלבטתי אם לקנות לפני חודשים ראיתי ב1500 חלקים וקניתי אני לא בטוחה שאני ארכיב אותו בכלל למרות שהתמונה מאוד מאוד מוצאת חן בעיני. אבל הוא אצלי בבית
הפאזל הפנורמי של מצרים גמור אני מאוד מאוד ממליצה עליו הוא יפה מאוד - מוצא חן בעיני עכשיו אני בחיפושים אחרי פאזל חדש יש לי עוד שניים חצי מורכבים אולי אני אתלבש עליהם ואגמור אותם

shlv480

New member
גם אני התלבטתי...

ראיתי את מגדל בבל ב5000 ו1500....אבל החלטתי בינתיים לדחות את הקנייה וכנראה לקנות בפעם הבאה את ההוא של ה5000. התמונה פשוט מאוד גרנדיוזית בעיני ולכן נראה לי מתאים ה5000 חלקים

למעלה