מישהו הכיר את טלי?

pukachit

New member
מישהו הכיר את טלי?

אני לא יודעת אם מישהו הכיר את טלי, אבל זה לא ממש משנה עכשיו. עכשיו, אף אחד כבר לא יכיר אותה. לכל אחד יש טלי משלו, מישהו או מישהי שהכרת והיה תמיד הכי טוב בהכל. טלי תמיד היתה הכי טובה, גם כשחשבה שלא. טלי היתה אדם מהסוג שכשפוגשים בפעם הראשונה רוצים להיות, ואם לא להיות לפחות להכיר, ואם לא להכיר לפחות לדעת שקים אחד כזה אי שם בעולם. טלי היתה תמיד הכי מושלמשת, ומה שהפך אותה ליותר מושלמת היו הפעמים שחשבה שהיא לא. טלי היתה חברה שלי. כל פעם שחשבתי עליה מאז שזה קרה, חיכתי, ואח"כ הזלתי דמעה. אם היתם מכירים אותה, היתם יודעים למה. טלי, אני יודעת שבכל פעם שאני אחשוב עליך בעתיד אני ארגיש בבטן את אותו הדגדגוג שאני מרגישה עכשיו. טלי, נוחי על משכבך לשלום.

אל עצמי

New member
משתתף בצערך../images/Emo10.gif

לכל אחד יש את טלי בחייו.. אין אנו יודעים סבל,עד שחבר נהרג, בפיגוע,או תאונה. הנורא מכל שלא ניתנה לנו הזכות להפרד.. ואולי טוב שכך,אחרת מה היינו אומרים? כואב את כאבך..

Dandash

New member
אני מאמינה לך

אני לא הכרתי אותה אבל אני מאמינה לך וממש בכיתי כששמעתי שהיא נהרגה.

tlosh

New member
מבינה לליבך

אני מצטערת לשמוע את המילים הכואבת וזה נגע לי ללב, מאחר ושמי הוא טלי הרגשתי כאילו כתבת את הדברים עליי אבל הודות לאל אני כאן. כולי תקווה כי תתגברי על הכאב ותוכלי להמשיך את חייך. אני בטוחה שזה קשה אבל תהיי חזקה.

למעלה