מישהו היה באימון?

מישהו היה באימון?

וראה את השחקן הנבחן החדש? הברזילאי? קראתי שהוא הרשית שני כדורים, והתפעלו מאוד מהשליטה שלו בכדור, ומיכולת הפריצה שלו. והיה כתוב שאוהדים שהיו באימון אמרו ללנדא שהוא חייב להחתים אותו. מי יודע אולי סוף סוף יהיה לנו קבוצה חזקה יחד עם מרקש אוגבונה אנטבי ושאר האדומים הנפלאים. ימים יגידו. מצפה שיגידו טובות. אדום מוצץ גבעול אדום. שנה טובה באהבה.

לכל השואלים

לכל השואלים מי אני. אני אוהד הפועל שצופה מהצד בפורום כבר זמן רב. והחלטתי לכתוב קצת. האמת שאני חושב שהפורום התייבש ונרדם . פעם היו ניתוחים השארות דיווחים שוטפים . היום?!... אז להתעורר קבוצה חדשה בחלקה ומאמן חדש ואטרקטיבי לדעתי. לדעתי תהיה קבוצה לא רעה בכלל, ואולי... הרבה יותר. שנה טובה . אדום מוצץ גבעול אדום.

אוגי...

יש לי בקשה... ביום שבת יש להפועל משחק... וזיטו ממש לא מרגיש טוב (מקווה שירגיש עד אז יותר טוב) תתמכו בו תראו לו שיש לו למה להישאר... טיפ: אין לו ביטחון עצמי בכל הקשור לכדורגל בארץ והוא אוד אוהב את הקבוצה ואת האוהדים אז תראו לו אהבה... גם לגביי הברזילאי וכל הזרים החדשים... מצפה לנו עונה מטורפת ומספקת... בהצלחההההההההההההההההההההההההההההההההה
תחילה של עונה מוצלחת והמון אהבה לצבע שמאפיין את הרגש שלנו אל הקבוצה המדהימה הזאת

Jxue

New member
נראה לך שיהיה לכם עונה טובה ?!.....

..... אל תאמין .... עוד עונה מחורבנת להפועל.... צבועה באדום אבל עם ריח של חרה... אז יאלה ביתר.....

בעזרת ה' יהיה טוב...

אנחנו לא מתייאשים... ובקשר לבית"ר אני לא מאמינה שאתם האוהדים כאלה אגואיסטים ושפלים שאתם ממש מתעללים בשלומי על זה שהוא עבר... זאת לא אשמתו אלא אשמת ההנהלה הדפוקה של הקבוצה שלכם.. אם ימשיכו ככה אתם תצטרכו לחפש קבוצה אחרת לאהוד... רק האדומים יכולים להביא לי סיפוק... אוהבת אתכם...

ooooooo1

New member
תנו את הזמן לגילי ואל תלחיצו אותו

אני יצאתי מבלומפילד משחק נגד אשדוד דקה 80+ ולא שעמתי כלום כנגד גילי שהגעתי הביתה וראיתי מה ההתקפה עליו הייתי בהלם... תנו לו את הזמן אני מאמין שעד מחזור 8 הכל יתחיל להתחבר.. ושומעים שג'ובאני ולדיירו מצוין אבל אין לדעת עדין. יאלה הפועל!

למעלה