מישהו הזכיר סרטים?

מישהו הזכיר סרטים?

זה כתבתי היום בבוקר.. זה קצת עצוב... אז בואו ותעשו לי שמח בלב....
משך תקופה ארוכה .. פיתחתי שריון שריון נגד קנאה שריון נגד געגועים שריון נגד הרגשת בדידות והנה הספק שחודר מבעד לשריון דמעה שזולגת בי שוב אני בסרטים שלי הופכת להיות בית הקולנוע הפרטי שלך עושה לך סצנות סצנות של קנאה סצנות של חשש סצנות של חוסר ביטחון מרגישה לא שייכת לא שווה לא ראויה אני יודעת שזה רק בראש שלי בשבילך זה היה כמעט מושלם זאת רק אני ששופטת את עצמי בחומרה כל כך גדולה פוחדת שתעלם לי... לא מצליחה לתת מרגוע ללב הפחד ממלא את כולי אני יודעת שזה טפשי... המבט שלך היה כל כך ברור כל כך הרבה שמחה ואהבה היו במבט הזה אני יודעת ששמחת לראות שוב את עיני זורחות לקראתך אני יודעת שיצאת מרוצה אז למה אני כל כך פוחדת לאבד אותך למה אני שוב מביימת תסריט שבו אתה נעלם מחיי למה אני עושה לעצמי את זה? במקום לשמוח שבאת במיוחד במקום להיזכר ברגעים הנעימים שנגעת ונישקת וחיבקת אני עסוקה בדברים השוליים עוד לפני שהלכת כבר התגעגעתי אליך שוב!

טאKילה

New member
WOW לוקחת../images/Emo140.gif

כתבת נפלא,
תחושות הזויות גם כשהוא ממש איתך, וחרדת הנטישה מתעתעת בך. כפרע מותר להתגעגע זוכרת במינון שעושה טוב בלב
צאי מהסרט המבאס, קחי בוסה
אוהבתותך

בהגיון הכל נכון...

אבל בלבבבבבבבבבבבבבבבבב......יש
ים אבל אני בסדר...והוא באמת באמת אוהב..וזה מה שהכי חשוב הרי...
לא?!

אלמרה

New member
זה עמוק לוקחת!

אני מרגיש את המשקל הכבד. את כל כך צנועה ובקשה לך אחת: אהבה... לך היא מגיעה, את ראויה לה. באמת.

תודה תודה../images/Emo13.gif

ואני מקבלת אותה ..רק שלפעמים אני לא מזהה את הנתינה... עזוב אני סתם קוטרית...
אין לי על מה להתלונן! אני כמו "פולניה" בקטע הזה...כשיותר מידי טוב אז אני מתחליה לדאוג

dardara

New member
לוקחת יקירתי ../images/Emo141.gif../images/Emo24.gif

הרשות והפחדים שאת מביאה כאן כל מאופינים לאישה מאוהבת שעדין לא יצרה ובנתה אמון באדם שאותו היא אוהבת לפעמים לוקח הרבה מאוד זמן להאמין שהגבר אכן אוהב שכונתויו אמיתיות שמילותיו כנות לכן נוצר הפחד וחשש מנטישה ועזיבה על תעני את עמצך ותני לדברים לזרום השתדלי לפחות בהצלחה

אני קורא לזה, השד הפנימי שרודף

אותי. מין שד כזה דבוק אליי וחוזר ועולה על פני השטח. היו תקופות שחשבתי שנפטרתי ממנו, אבל הוא שוב שם. זה לא קל לתת אימון באישה, אימון מוחלט, כמו של זוג נשוי הרבה שנים, לא קל להגיע לזה, דורש זמן, לכן כל קשר חדש הוא מלא בתהיות ודאגות והיסוסים. תודה ששיתפת אותי, ועשית ממני איכותי יותר.

למעלה