מישהו הולך לראות

מישהו הולך לראות

בערוץ הילדים את כול הפרקים עד הקרב של גוקו וסל? הרי אלו הפרקים הנמרחים ביותר שהיו!!! אני כנראה אוריד עוד מהג'י טי זה ביינתים יתן לי את המנת דרגון בול היומית מה איתכם?

ashkeloni

New member
רוב האנשים פה כבר ראו :p

אני אישית אם אני ער מת שזה משודר, אני אראה אם יש לי כוח היום ראיתי את הפרק עם אנה, היו קטעים חחח

גם אני ראיתי

איך אתה חושב שידעתי שהם נמרחים? בכלל ראיתי את כול דרגוןבול/זי/ג'י טי ואת הספיישלים וכול הסרטים

URNFS

New member
דווקא הכי אהבתי את הפרקים האלה

קצת פיתוח דמויות,מה רע? וגם רואים דמות נוסטלגית מDB ^^,זה חביב.בכלל אני אוהב בסדרה לרוב את הפרקים שבין הקרבות. <_<;

Brolly

New member
נכון, אכפת לי לומר גיי?

לא חייבים להיות הומואים בשביל לומר גיי גיי גיי גיי גיי גיי גיי גיי גיי גיי גיי גיי גיי גיי גיי גיי גיי גיי גיי גיי גיי גיי גיי גיי גיי גיי גיי גיי גיי גיי גיי גיי גיי גיי גיי גיי גיי גיי גיי גיי גיי גיי גיי גיי גיי גיי גיי גיי גיי גיי גיי גיי גיי גיי גיי גיי גיי גיי גיי גיי גיי גיי גיי גיי גיי גיי גיי גיי גיי גיי גיי גיי גיי גיי גיי גיי גיי גיי גיי גיי גיי גיי גיי גיי גיי גיי גיי גיי גיי גיי גיי גיי גיי גיי גיי גיי גיי גיי גיי גיי גיי גיי גיי גיי גיי גיי גיי גיי גיי גיי גיי גיי גיי גיי גיי גיי גיי גיי גיי גיי גיי גיי גיי גיי גיי גיי גיי גיי גיי גיי גיי גיי גיי גיי גיי גיי גיי גיי גיי גיי גיי גיי גיי גיי גיי גיי גיי גיי גיי גיי גיי גיי גיי גיי

Brolly

New member
טאו היה הדמות האהובה עליי במשחק

וירטואל פייטר 2, היה כיף לשחק איתו

למעלה