מישהו במקרה

מישהו במקרה

קרא את "אלמנה לשנה אחת" של ארווין וולש?(אני חושבת) אם כן, מישהו יודע במקרה מתי הספר הזה מתחיל לעניין, כי אני כבר בעמוד 100 וזה פשוט לא זה...(אז אי אפשר להגיד שאני מוותרת מהר)

Rivendell

New member
../images/Emo108.gifאני קראתי

ואני חייבת להודות שממש לא עשה לי כלום. מאוד התאכזבתי, כי שמעתי עליו המלצות חמות מהמון אנשים, והיתה גם ביקורת של גיל הראן, שאני מאוד מכבדת את דעתה (שלא לדבר על כמה אני אוהבת את כתיבתה ) - וממש לא הצלחתי למצוא את מה שכולם רואים. למעשה, הייתי כ"כ מבולבלת מהעניין שהחלטתי לקרוא עוד ספר של אירווינג - "העולם עפ"י גארפ" ואני שוב חייבת להודות שגם הוא לא ריתק אותי מדי. הבעיה של עם אירווינג היא שגם אחרי 400 עמודים אני עדיין לא מרגישה שאני מכירה את הדמויות, או שיש להם עומק רב. אז כנראה שזה עניין של טעם. אם את לא מצליחה להינות מהספר, אל תכריחי את עצמך.

בדיוק!!!

זה מה שאמרתי לעצמי, גם אני ניסיתי את "העולם עפ"י גארפ" אחרי המלצות חמות מאוד (כמו כן על אלמנה לשנה אחת) אבל כנראה זה מאותם סופרים שאנשים סתם ממליצים עליהם בכדי שיחשבו שהם משכילים, ואז הסופר צובר תואר של "סופר מעולה" כשבעצם...
הכל קונספירציה אה?!
תודה.

Rivendell

New member
איזה יופי ../images/Emo24.gif

כבר חשבתי שאני הפסיכית היחידה שלא נהנתה ממנו ! אני ממש שמחה לראות שלא רק אני :) אני לא ידועת אם זו קונספירציה - אני מניחה שהרבה אנשם באמת נהנים מספריו. אני אישית לא מצאתי מה מיוחד בהם. סתם מתוך סקרנות, מה את\ה כן אוהבת לקרוא?

מממ... ../images/Emo6.gif אחותי !!

אני בעיקר קוראת מהפה ליד...מה שבא ברוך הבא העיקר שלא יהיה בסטייל פסיכו´ בגרוש כמו מלך באדולינה,אלכימאי ושות´ עדיף ישראלי...ספרי שירה,מחזות של שייקספיר... רק לא רם אורן ועירית לינור....(ספרי טיסה) ואם יש לך להציע אז בברכה....כי נראה לי שאנחנו דומות

Rivendell

New member
באמת אחותי ../images/Emo140.gif

למרות שאני חיבבתי את האלכימאי במידה סבירה. אבל באדולינה היה זוועה. אני מתה על שייקספיר. החביב עלי הוא much Ado about nothing. וגם אני נוטה לקרוא מה שיש באיזור, ויש לי כמה קבועים. היום למשל קיבלתי מתנה את החדש של סביון ליברכט, שאני מאוד אוהבת. גם גיל הראבן מעולה, והחביבה עלי היא יהודית קציר. חוצמזה אני דיי אוהבת את עוז וגרוסמן. ואגב, אם עוד לא קראת אז אני ממליצה בחום על angela´s ashes של frank mcCourt שהוא אולי הספר הכי טוב ששמתי עליו יד השנה. ומה איתך, יש לך משהו טוב להמילץ עליו?

נחמד נחמד !

רק שאני לא מוכנה להתקרב לגרוסמן ועוז. תודה על ההמלצה.. אני אנסה ואחזיר לך תשובה לגביו. בקשר להמלצות..."סוזנה הבוכייה" של אלונה קמחי...אבל נראה לי שכבר קראת.

*GormE*

New member
בחיי

הצלחתם להדביק אותי בהתלהבות..! אז: אני מגיל 11 שפוטה של מהומה רבה על לא דבר (מחזה, סרט של קנת בראנה שצפיתי בו מאות פעמים) וגם של המלט (מכירה מלא גרסאות קולנועיות ואת המחזה כמעט בע"פ) וכמובן עוד דברים של שייקספיר את העולם ע"פ גארפ קראתי לפני שנה שהיה לי מאוד משעמם. דווקא נהנתי ממנו אבל לא עד כדי כך שאמשיך לחפש עוד ספרים של אירווינג. בעירית לינור ורם אורן לא נוגעת במקל, ואת באדולינה לא טרחתי לסיים. לא קראתי את האלכימאי והבנתי שאם אנסה כיום לקרוא אותו אז אתאכזב, אז בנתיים אני משאירה את זה ככה. זהו? זהו.

Rivendell

New member
שייקספיר וחיות אחרות

קנת´ בראנה הוא לדעתי פרשן שייקספיר הטוב ביותר שחי כיום. העיבוד שלו למהומה רבה פשוט מעולה. גם את "חלום ליל קיץ" אני מאוד אוהבת. את הטרגדיות שלו אני מחבבת פחות מהקומדיות - למרות שעדיין זה שייקספיר
אז אי אפשר לא לאהוב אותו. (שימו לב גם לחתימה שלי..) אני אתחיל מחר את הסביון ליברכט החדש ואודיע לכן איך היה. עד כה קראתי כל מה שהיא כתבה. הרומן שלה היה חלש יחסית לסיפורים הקצרים שלה, שרובם פשוט מקסימים בעיני.

*GormE*

New member
לא לשכוח את הפרשנות שלו להמלט

שלמרות שהיא מאוד ארוכה היא הכי מעניינת שיצא לי לצפות עד כה בטלויזיה וראיתי לא מעט גרסאות

../images/Emo9.gif

קנת´ בראנה בהחלט משובח !! הכי אהבתי את המלט שלו. בקשר לסביון ליברכט , אהבתי את "תפוחים מן המדבר" וגם לפי דעתי היא הרבה יותר טובה כשהיא כותבת סיפורים קצרים. שבוע טוב לכן/ם...שיעשעתם אותי , וכל מילה נוספת מיותרת. אני איתכם!

למעלה