מישהו במקרה ראה..

מישהו במקרה ראה..

בוי.אייץ'.וואן את התוכנית '40 הגדולים של שנות ה70'? התקופה הכי טובה לטעמי,גם יותר מאשר שנות ה90. התקופה של לד זפלין,קווין,פינק פלויד וכו'...אין כל התקופה הזאת לדעתי. היה המון שירים נורא מפורסמים,שאני בטוחה שכאלה שלא ממש מתעניינים ומכירים את שנות ה70,כן מכירים את השירים האלו. היה את staying alive של הבי ג'יז,את voodo chile של הנדריקס,ואכמובן את the wall פינק פלויד. במקום הראשון היה את אחד השירים האהובים עלי bohemian raphsody של queen. אני לא בטוחה שאתם מכירים את השיר הזה,למרות שהוא מפורסם נורא.אולי מי שראה את הסרט (במקרה האהוב עלי) 'עולמו של ווין',אז בקטע בהתחלה שהם שרים במכונית,אז זה השיר הזה. מישהו אולי מכיר? --אני יודעת ששנות ה70 זה לא ממש מתאים לפורום נירוונה,אבל די יבש פה,אז פתחתי שרשור כזה על שנות ה70,גם בגלל שזה מעניין,וגם בגלל שאני רוצה לדעת מי אוהב עוד את התקןפה הזאת חוץ ממני :)---

Stillwater

New member
אני,עצמי ואנוכי...!

שנות ה-60 וה70 תופסות אצלי יותר מקום מהגראנג'. אבל אני אוהבת את הרוקנרול של שנות ה70 לא את הבי ג'יז וכל הדיסקו המפגר הזה! אני בטוחה שמכעט כולם פה מכירים את BOHEMIAN RAPHSODY זה אחד השירים המוכרים ביותר של קווין.

בוהימיין רפסודי?.....

לא מוכר לי......(נוט) [מה קרה לך?..... זה גם השיר הכי אהוב עליי של קווין אחרי לאב אוף מיי לאב, ואיי גאט טו ברייק פרי..... ואת וודו ציילד מנגנים (יותר נכון ניגנו) גאנס (אנד רוזס) לפני שהם ניגנו את סיויל ואר. (רק לידע אישי)

Runaway Train

New member
"גאט טו ברייק פרי" יאיייאיי

*בקול של פרדי* בטח שאוהבים סבנטיז.. כל ה60-70-80-90 תופס אצלי מקום :

Ayoola

New member
אררר....../images/Emo42.gif

סבנטיז? המממ... יש בזה משהו... אני לא קוטלת!!! ולמעשה יש להקות שאני אפילו די אוהבת מהסבנטיז... הן לא כל כך מוכרות (לדוגמא: America ... בנים של דיפלומטים אמריקאים) אבל אני עדיין מעדיפה ניינטיז:)

../images/Emo26.gif

אני אוהבת את שנות ה-70 וה-80 בעיקר ונירוונה זאת הלהקה היחידה שאני אוהבת משנות את ה-90.. לא כולל רוק ישראלי.. ופיספסתי את המצעד הזה.. רציתי לראות אותו וידעתי שהוא יהיה אבל בכל מקרה פיספסתי

whatever4

New member
מי שאוהב יותר

את שנות ה-90 (אנוכי לדוגמא) יש היום את 40 הגדולים של שנות ה-90 בvh1 משעה 7

Ayoola

New member
תודה בובה:) ולידע אישי....

מישהו כן מכיר את להקת - AMERICA ????

שנות ה70 זה אחלה עשור..

וגם אני מצטערת שלא נולדתי בו...רובנו פה נולדנו בסוף השמונים,שזה נקרא להיוולד לתוך שנות האלפיים העלובות (לטעמי). בכל מקרה ניחשתי מראש שרוב האנשים פה לא יאהבו את שנות ה70,כי זה פורום נירוונה..מה לעשות,ונירוונה זה שנות 90,שאני גם נורא אוהבת,אבל לא כמו שנות ה70. וכן אני מכירה את להקת-america. להקה נחמדה,אבל לא ממש אוהבת אותם.

life style

New member
שנות ה-70...

כל יום אני מתייסרת למה לא נולדתי בשנות ה-70... ואם לא בשנות ה-70 אז לפחות בתחילת ה-90... אבל לצערי נולדתי בתקופת שפל של המוסיקה בה לוליטות סגנון בריטני-כריסטינה שולטות...

ענבר ש

New member
(משום מה

אני תמיד מרגישה שאני לא מוסיפה לכם הרבה...) לפי דעתי שנות ה-60 (סקס דרוגס אנד רוקנרול) ותחילת שנות השבעים היו שנים יפות,אבל לקראת סוף שנות ה-70, (חוץ מלד זפלין כמובן ועוד מספר להקות שאני בטוחה ששחכתי בזה הרגע) ותחילתה של שנות השמונים שבד"כ אני מגדירה אותם- השנים של הפופ הטהור המוזיקה נהרסה...(כמובן שאז בשנות ה-90,כשהגארנג' צץ ל-5 שנים טובות.. אבל אחרי זה, הכל נהרס שוב...)

ובחזרה לשנות ה90...

למרות שהשירשור הזה היה נחמד,אנו נאלצים לחזור לשנות ה90. ראיתם את '40 הגדולים של שנות ה90'?נו בטח שראיתם.מקווה לפחות... בכל מקרה...כמה שזה היה צפוי שנירוונה יהיו במקום ה-1.כן כן השיר -smells like teen spirit.נו מה חשבתם אחרת?נכון שלא? בכל מקרה היה נחמד,אבל אהבתי יותר את 40 הגדולים של שנות ה70. כי מה לעשות..אני מעדיפה את לד זפלין,פינק פלויד,הנדריקס וקווין מאשר את בריטני,ריקי מרטין ושות'. מה אתם חשובים?היה שווה?

Ayoola

New member
*מגיבה*

אהבתי! היו כמה נפילות (למשל: בריטני ספירס מקום שני,ריקי מרטין,ספייס גירלז וכ'ו...) והיו גם כמה דברים יותר טובים (אקסטרים,בלור(!!!!!),אלאניס וכ'ו...) מה שכן, אני מוכרחה להודות שהתאכזבתי. זאת אומרת, זה היה ברור שנירוונה יגיעו ראשונים עם smells like teen spirit כי זה השיר הכי קליט שלהם. יש להם שירים הרבה יותר איכותיים וטובים שיכלו לשים במקום. אבל מקום ראשון מגיע להם :)

גם אני חושבת כי ה40 הגדולים של ה70

יותר טוב משל ה90 . קלאסיקות :) אני אוהבת קצת סנבטיס וסיסקסיט אבל לא יותר מדי... את קווין אני שונאת *אל תסכלו אותי...* גם אחת הסיבות שאני אוהבת את התקופות הללו הן עובדה שהן השפיעו על כל הנעשה בתעשיית המוסיקה בימינו. גם אם לא אוהבים את הלהקות הללו , אי אפשר להתווכח עם העובדה שהן היו משפיעות מוסיקליות ענקיות. שנות ה90' יותר מדברות אלי הן מבחינת המסרים , והן מבחינת המוסיקה עצמה... אמת שהן הביאו עימן את כל תקופת בריטני וחבורתייה אבל בעקבות תקופת הגראנג' באו עוד מלא מלא להקות אלטרנטיביות מעולות, שאמנם לא מפציעות במצעדים כל שני וחמישי אבל בהחלט מוציאית דברים יפים....

whatever4

New member
אני לא יודעת מה איתכם

אבל למרות שזה תמיד צפוי שנירוונה מקום ראשון אני תמיד שמחה
מחדש ומאושרת מהעובדה שעושים קצת כבוד למוזיקה איכותית (במיוחד שמדובר ב-vh1).

life style

New member
זה עצוב...

שהתוצאה תמיד ידועה מראש ואין כבר מוסיקה איכותית! אפרופו שנות ה- 90... כל איזה עשר שנים (פחות או יותר) בא משהו גדול שמנער את עולם הרוק... איפה זה עכשיו?! ה"רוק" שיש בMTV זה רק להקות בית אבות של שרידים מתקופת הגראנג'.... (שאר שרידי תקופת הגראנג' הקריחו ומתביישים שהם לא הלכו בעקבות קורט...)

מה רע בקווין?-

אני מתה על קווין.אבל אני מבינה אותך כי גם אני בהתחלה ממש לא סבלתי אותם.אבל התחלתי להקשיב להם ב'רצינות',וגיליתי שיש להם שירים ממש יפים ומיוחדים.ואני לא מדברת בהכרח על השירים המפורסמים שלהם כמו- we will rock you we are the chapions אלה שירים ידועים והם כבר הפכו להמנונים בספורט,אבל אני לא ממש אוהבת אותם.כדאי לך לשמוע ולהקשיב למילים של-the show must go on ושל השיר האהוב עליי (כמו שהזכרתי למעלה) במקרה שכה במקום הראשון במצעד של שנות ה70 (גם כן הזכרתי את זה למעלה). ונכון שהמון להקות של שנות ה70 השפיעו מאוד על להקות של היום,אבל זה לא אומר שהלהקות שהושפעו מפעם עושים מוזיקה כמו של פעם.גם קורט אהב את הביטלס,אז?הוא לא עושה הכלל מוזיקה שמזכירה אפילו לרגע את הביטלס.לביטלס היו שירים נורא רגועים עם מסרים שונים לגמרי,וגם כמובן שהדור בשנות ה60 היה שונה לגמרי מדור ה-x של שנות ה90. בכל מקרה,אני די התאכזבתי באמת מהמצעד של שנות ה90.היו כמה שירים נחמדים,אבל חלק גדול מהם הם כאלה שירים סתם קליטים של להקות\זמרות פופ מפורסמות,או של אמנים שעשו רק להיט אחד. יצא לי קצת ארוך..לא נורא.

hgvrycuihnhuyb

New member
ברור שה-60 וה-70 זו התקופה הכי שווה

המהפכות,הסמים,האווירה,ההיפים,השאנטי,ההפגנות,ה-peace,וודסטוק,הרוקנרול האמיתי,זהו הדור הכי משמעותי לדעתי ההיתי רוצה להיות חלק ממנו וכמובן אין כמו לד זפלין הדלתות, ג'ון לנון,קווין,החיות,המונקיז, וסקס ,סמים ורוקנרול!!! טוב לפחות היינו חלק משנות ה-90 המוקדמות שהסתיימו בטרגדיית הגראנג'...

למעלה