מישהו בכלל חושב עלי?

A-naT

New member
מישהו בכלל חושב עלי?

מי אני בכלל שיחשבו עלי.. למה כל הזמן חשוב לי שישימו לב אלי ושיזכרו אותי, אני צריכה לקלוט שאני כלום ואני לא שווה התייחסות, אני בזבוז זמן ואנרגיה, אני לא שווה את זה. אני בנאדם רע ומגעיל, רשע ומסריח, אני לא תורמת לכלום. לא מגיע לי בכלל כל מה שיש לי, לא מגיע לי לישון במיטה חמה כל לילה ולא מגיע לי כל האנשים שמיסביבי. דודי, אתה בטח ממש שונא אותי נכון? אני מצטערת שלא צלצלתי, פשוט אין לי מה לומר. אתה מבין? זה לא קשור אלייך... פשוט, לא חבל לך על הזמן? יש דברים יותר מעניינים וחשובים לעשות מאשר לדבר איתי.. תראו כמה אני מתבכיינת, אני פשוט קרציה מסריחה.. את מי זה מעניין בכלל כל ההתבכנויות שלי, בטח אף אחד לא יקרא את זה בכלל עד הסוף. מצטערת, פשוט תתעלמו.

עינתי

למה להתעלם? את אומרת דברים כל כך חשובים.... אני יודעת שאת מרגישה רע לגבי עצמך. ואני לא אסתיר את זה שגם אני לא ``מחבבת``את עצמי, אם לא לומר שונאת. אבל אנחנו צריכות לתפוס, שלא כולם רואים אותנו כמו שאנחנו רואות את עצמנו. את שואלת אם חבל לי על הזמן שאני יושבת וכותבת לך? אז לא, לא חבל לי! אני שומעת ומרגישה את הכאב הזה, את חוסר האונים הזה שמדבר מתוכך. את ההרגשה שאני לא שווה כלום. ומי אני בכלל. ושיעזבו אותי בשקט בצד, אני רק ממררת לכולם את החיים. את רואה, בלי לשים לב עברתי לדיבור בגוף ראשון. אז תדעי שאני יותר ממבינה אותך. אני מזדהה איתך. ואני מקווה שזה עוזר קצת להפיג את ההרגשה הקשה והמועקה. את לא לבד! ואנחנו כאן כולנו אוהבים אותך ומתגעגעים להודעות שלך. גם אם לא טוב, ואין מה להגיד....אז תגידי שאין מה להגיד! גם זה משהו. גם זה סימן חיים. ותדעי לך שאני נורא אוהבת אותך, והמון פעמים מרגישה שאני ממש חיה את כאבך. הלוואי והייתי יכולה להפיג ממנו קצת. רק תדעי שאני פה שולחת לך חיבוק חזק. ולגבי דודי, אם קראת את ההודעה הקודמת שלי, את וודאי שהוא לא כאן לקרוא את ההודעה שלך. אבל הוא דואג לך, לכולנו. והוא נישמע לי בטלפון קצת שבוז. אני בטוחה שהוא ישמח לקבל ממך טלפון, גם אם אין לך ממש מה להגיד. אוהבת ושולחת לך את כל החיזוקים שרק אפשר מאיה הפרה.

A-naT

New member
אוווווווווווף מאיה....

בגללך אני בוכה... אוהבת אותך מאוד

tairon

New member
A-nat לא יודע למה ככה את

מרגישה אבל אני פה לומר לך בצורה אישית שאת הינך לבד זה הפורום הכי תומך ואוהב שאני מכיר ויש פה כמה שחושבים עליך ומוקירים אותך ומי שאת את תורמת פה כמו כל אחד אחר ופה המילה תתעלמו לא קיימת בדוק! בדקתי במילון הפורום זה מילון מיוחד ואין את המילה הזו פשוט אין לא קיימת ולבכות ולהתבכיין את יכולה תמיד כי יש פה מי שקורא

A-naT

New member
תודה נשמה

על הכרטיס המקסים, מברוק על ההשקעה..

t@gel

New member
עינתי תשמעי חומד :)

היי עינתי... אני הולכת לענות לך על כל משפט שכתבת... ==================================================================== * מי אני בכלל שיחשבו עלי.. למה כל הזמן חשוב לי שישימו לב אלי ושיזכרו אותי, אני צריכה לקלוט שאני כלום ואני לא שווה התייחסות, אני בזבוז זמן ואנרגיה, אני לא שווה את זה. + את עינת שאוהבים אותה..כי את אדם שסובל ומותר לך לדרוש יחס, את צריכה לקלוט שאת הכל ושווה המון התייחסות, זמן יש לנו בשפע ואנרגיה, לא חסרה, את שווה יותר מזה. * אני בנאדם רע ומגעיל, רשע ומסריח, אני לא תורמת לכלום. לא מגיע לי בכלל כל מה שיש לי, לא מגיע לי לישון במיטה חמה כל לילה ולא מגיע לי כל האנשים שמיסביבי. + את בננדם טוב ונפלא, מקסימה ומתוקה, את נותנת לנו כוח. מגיע לך יותר ממה שיש לך, את זכית במיטה החמה מעצם היותך ייצור אנושי, והאנשים שמסביבך אוהבים אותך בזכות אישיותך. * דודי, אתה בטח ממש שונא אותי נכון? אני מצטערת שלא צלצלתי, פשוט אין לי מה לומר. אתה מבין? זה לא קשור אלייך... פשוט, לא חבל לך על הזמן? יש דברים יותר מעניינים וחשובים לעשות מאשר לדבר איתי.. + דודי איתי על הקו והוא ממש לא שונא אותך! אל תתנצלי שלא צלצלת, ותמיד יש לו מה לומר לך גם אם את שותקת. הוא מבין! זה קשור אלייך עינת והוא יודע זאת ועדיין מחכה שתתקשרי כדי שהוא יגרום לך לחייך...מאוד פשוט, ממש אין פה עיניין של בזבוז זמן, ותמיד כייף לו לדבר עם בנות הפורום, הוא אוהב אתכן מאוד...הוא מוסר לך אישית ``עדיף מאוחר מאשר אף פעם לא!``. * תראו כמה אני מתבכיינת, אני פשוט קרציה מסריחה.. את מי זה מעניין בכלל כל ההתבכנויות שלי, בטח אף אחד לא יקרא את זה בכלל עד הסוף. מצטערת, פשוט תתעלמו. + תתבכייני לך כאן כאוות נפשך, זה המקום שלך, הבית הווירטואלי, את אולי קרציה אבל רייחנית, ואם את קרצייה, אני בכייף אהיה הכלב עליו תדבקי...כן יירבו קרציות כמוך, את נפלאה...ההתבכיינות שלך היא הדרך לשחרר ואני לא קוראת לזה התבכיינות כי אם שיתוף מחשבות ורגשות עימנו, אותנו זה מעניין...תשתפי אותנו תמיד! אני קראתי עד הסוף, וכמוני ייקראו עוד הרבה, גם אם לא יימצאו מה לומר...לעיתים השתיקה נאה יותר ממילים. אל תתנצלי...כי אם תעשי כן, אזי לא עמדתי בהתחייבויותיי להעניק לך ולכולם כאן מקום להרגיש בו משוחררים! להתעלם? אני אתעלם מההתנצלות שלך ואשלח לך חיבוק חם ואוהב. (דודי שולח נשיקות וקריאת עידוד)... אוהבת אותך מאוד, וכך גם כולנו... תגל

A-naT

New member
תגליייייייי!!!!!!!

וואו! יו, ההודעה שלך נתנה לי כזה בום, אני יושבת פה ובוכה כמו תינוקת, ועוד עם התגובה של מאיה אני בכלל מסטולה.. תראו מה עשיתם לי, עכשיו אני מאושרת אוהבת אותך כל- כך!!!!!!! עינת, שהיום תירדם עם חיוך :)

עינת הי..

אני קוראת כל הודעה שלך, לא תמיד מגיבה אבל משתדלת.. לפעמים כשאין לי משהו שאני מרגישה שהוא הנכון להגיב אני לא אגיב אבל באמת קוראת ומתייחסת. המטרה של מקום זה הוא להוציא את הדברים החוצה, כי כל הזמן אנחנו שומרים בבטן וזה ממש לא בריא. עינתי, כולם כאן מקרינים הרבה אהבה, חבל שאת מרגישה שזה לא מגיעה אליך, אבל אולי תנסי להסתכל אחורה ולראות התייחסויות לדברים שכתבת. אני כאן אם את צריכה ואל תתנצלי על ``ההתבכנויות``, רע לך וזה משהו אמיתי וזכותך להוציא, את כן אדם טוב ואנחנו כאן לתת לך תמיכה. והמון המון אהבה, שברור שאת זקוקה לה. אז לילה טוב, שני טוב, במיטתך החמה, תתכרבלי ותזכרי שאת אדם טוב ומדהים. ניב

למעלה