מישהו בכלוב

מישהו בכלוב

שאל, אם הרעבה של שפחה, לגיטימית בבדס"מ. ואני הזדעזעתי... חשבתי שמאסטר אמור לדאוג לבריאותה של השפחה שלו. איך אפשר להרעיב מישהי שאמורים לדאוג לה?

ערצב

New member
לפחות היא תמות כוסית

גם זה משהו, לא?
וברצינות- אני אולי לא מאסטר, אבל כל יצור אנוש שראשו על כתפיו יאמר לך שבנאדם כזה צריך ניעור רציני, כי משהו מאוד בסיסי דפוק בו.

ערצב

New member
זאת

בהנחה שלאותה ריבה אין בעיות של אכילה מופרזת. אז אולי אני מסוגל לקבל את זה כחלק מ"חינוך" או משהו כזה. הרעבה סתם, כזו שיכולה לפגוע בבריאותו של אדם, הינה פסולה לחלוטין.

VIP28

New member
התשובה שלך נמצאת בשאלה

בכלוב אולי התכוונת לביצה שלא ממש מנוהלת כמו שצריך אבל זו רק דעתי יש יותר מידי אנשים שרואים סרטים וקוראים פנטזיות הולכים וקונים שוט וחושבים שהם שולטים

Dirty Dick

New member
גם לא כל פסאודו כוסית

שפותחת ניק בכלוב וכותבת פרוזה בתפוז היא שיפחה

gidionline80

New member
אלמנטים של

מניעה די שכיחים ומרטיבים . אם יש כאלה שנהנים מזה וזה במינון שאינו מסכן בריאותית לא רואה סיבה לנער ישר. סובלנות וקבלת השונה זה דבר בסיסי בתחום.

יש בכל מקום

אנשים רעים אפלים אין קשר לכלוב. בהתיחס לעובדה שהוא האתר הגדול ביותר סביר להניח,שהרפש שם יהיה גלוי יותר לעין.

איפה מתחילים הגבולות?

ברגע שהדבר מזעזע אותי שם הגבול? ואם אני אדם שמרן ואם אני ונילי אולי דתי סטרייט שמסתכל על הומסוכסאל איפה הגבול? אני מסכים עם גידי 80 עם אנשים נהנים ושומרים על בריאותם אז מה הבעייה? הסימה כאן היא בהסכמה ובשמירה על זהירות מה לא ככה? *הכותב מזדעזע מהרבה דברים פה וזה בעיה שלו*

VIP28

New member
מוכי את עוד חדשה

אז תעשי לי טובה אני מכיר את הכלוב עוד מהפתיחה שלו מאז ומתמיד הוא היה גועל נפש

שואלים, אז??

אז הוא שאל.. לשאול מותר הכל, לפעמים עניין של פרובקציות,, אבל נתקלתי במיקרים של פיטום,האבסה של שפחה, שתגיע לממדים גדולים. ומי אמר ומי טען מה האדון אמור לעשות לשפחתו? רוב סאביות מבינות מה עושה להן טוב, ומה יפגע, נכון שמגיעות כעת צעירות רבות ללא גבולות, עם התלהבות נעורים ורצון להכיל הכל ומהר.אבל די מהר לומדות, ומבינות, ואלו שלא?? סלקציה טבעית, זה קורה בכל מקום שיש בני אדם באנטרקציה כל שהיא,אנשים מגיעים ממקומות שונים, הכלוב פשוט חושף דברים שקיימים,לאן יפנו אלו שרוצים להבין מה עובר עליהם? היו זמנים שהכל היה מתחת לפני השטח, לכן הוא מקום שניתן להגיב, להסביר, בעיקר לחדשים שאין להם מקום אחר ללמוד, ואז נשאלות השאלות,גם החשובות, והעקרוניות, וגם אלה שנשאלות על בסיס של חוסר ידע והבנה, דעות שאם לא היו מפחידות היו לעיתים מצחיקות. את אלו וגם את אלו קוראים, מגיבים ,כועסים, צוחקים, ולומדים משהו חדש כל יום.

אייבורי

New member
שאלה טובה

השאלה כמה ההרעבה מסוכנת. אם זה דרישה לאיפוק במזון <זה דווקא לגיטימי בעיני> למען שמירה על בריאותה, הרי זה יכול להיות מבורך. אני מסכים פה עם מסתובב אם זה בהסכמה, אם זה לא פוגע בבריאות הגופנית והנפשית זה לגיטימי. <יאללה אור תביאי לנו קצת פיצוחים, נעשנו רעבים כולם>

איך אתה יכול לדעת מתי זה פוגע

בבריאותה הנפשית או הגופנית? יש לך הכשרה רפואית? פסיכולוגית? אולי קומון סנס לא מספיק במקרה כזה?

אייבורי

New member
התחלנו

תמיד יבואו ויספרו לי שלפסיכולוגים יש קסמים וגם לרופאים. כן קומון סנס הוא חשוב יותר, ואם הולכים על משו קצת יותר מסוכן אנשים איכותיים ישבו ללמוד אותו. דיאטות או מניעת מזון <הרעבה קשה לי המילה> ניתן ללמוד אותם זה לא כזה סוד. <אייב לא אדון או מאסטר או פסיכולוג או רופא אבל משתדל להיות בן אדם>

גם אני לא אבלל

במהלך השנים והטופולים הרבים שביצעתי ולמדתי הגעתי למסכנה שכל מדע הפסיכולוגיה הוא בעצם שגוי במהותו ! ( they look for the problem in teh wrong place !& thats a fact !!)

luckycharm

New member
פששש איזה עומק

תגיד, לא חראם שתשאיר את המידע הזה מתחבא כאן בתפוז? אלפי אנשים, בשעות אלו ממש עושים דרכם לספות של פסיכולוגים. בו במקביל, אנשים אפילו רבים יותר, ישובים על ספסלי הלימוד בקטדרלות לימוד. תן לזה פרסום איש!

אייבורי

New member
אתה יודע

איזה סבבה זה לשבת על ספת השרינקית לשים רגלים באוויר לדבר על סקס במסווה של טיפול. <אייב מחפש שרינקית כוסית ומוצצת>

למעלה