מישהו בחיים שלו

מישהו בחיים שלו

שמע את ההמנון הלאומי של ארה"ב מבוצע יותר טוב מכשאלאניס ביצעה אותו? תורידו ... תשמעו ... וכשתסיימו לשמוע תחזרו לנשום ... פאק סורי אבל אני לא מצליחה להוסיף אתזה לפה ... אז הנה קישור: http://www.unprodigalalanis.com/media.php ושם, קצת למטה ... יש אפשרות להוריד את זה .. זה לא מסובך ולא ארוך אז כדאי ... זה אולי הדבר הכי טוב שתשמעו (טוב .. נסחפתי, אבל זה מאוד קרוב לזה) דרך אגב, יש חדשות בקשר לJLP, ראיתי במופע של אלן דג'נרס כשאלאניס מוריסט הופיעה שם .. ואלןדג'נרס אמרה שהדיסק של אלאניס משוחרר ב-13 ליוני לסטרבקס (הם הולכים לשם מקבלים איזשהו כרטיס או משהו ואז יכולים לקנות אותו) (והנה הקטע הטוב:) למשך שישה שבועות! זאת אומרת שיש לזה סוף ... זאת אומרת שגם למי שאין סטרבקס ליד הבית (או בגבולות המדינה) יכול לרכוש את הדיסק ... ווהוו!

AlanisJunkie

New member
וואלה, דווקא חיפשתי את האמפישלוש

ולגבי האלבום אנחנו כבר יודעים והעניין דוקסקס פה רבות..:))

Rוית

New member
2 דברים חשובים- (טוב אחד מהם לפחות)

הראשון, וה"מנהלתי" שאני שונאת לעשות אבל אני חייבת- אנשים, בבקשה, תמנעו מלתת קישורים לאתרי הודעה
זה פשוט מאוד אסור לפי חוקי
.. אני לא מוחקת את ההודעה הזו בגלל שכבר הגיבו לה ואני לא רוצה למחוק את הכל אבל בבקשה, ביקשתי כבר כמה פעמים, אם אתם רוצים לתת לינק, תגידו בפורום שיש לכם אתר מעולה, לינק משגע, מקור הורדה מעלף, אבל אל תפרסמו אותו בפורום. תבקשו שיפנו אליכם במסרים ושם תעשו כעולה על נפשכם.. זהו, זה החלק הרציני. ובהקשר להודעה - ששמעתי את ההימנון חשבתי אותו דבר.. תמיד צוחקים על זה שאנשים מזייפים בהימנון ועושים לעצמם פדיחות, ואין ספור סרטים עשו מזה בדיחה חוזרת.. וששמעתי את אלאניס, באמת פחדתי לאיזה "פישול" שכזה כי בחייכם - שמעת את השיר?! חתיכת אוקטבות משתנות, ועוד לעשות את זה באקפלה?! אז כן, ששמעתי אותה שרה את זה הרגשתי גאה. כי אלאניס שלנו יכולה לעשות הכל!
(ואם שמתם לב, בקטעים שקל לזייף בהם והיא צלחה אותם, גם הקהל הריע ושאג!)

למה חייבים נושא?! בע

קודם כל ... מצטערת לא ידעתי שאסור .. עכשיו אני יודעת ואני לא אעשה את זה שוב :) דבר שני ... נראה לי לא הגיוני ואני גם כמעט בטוחה שזה אסור (לא?) להריע / לצעוק / לדבר בזמן ההמנון הלאומי לא? אבל היו שם ... צרחות .. הרעות .. הם עשו מלא "וווהוו" ו"alanis!!!!" וכפיים ... מותר למחוא כפיים בזמן ההמנון?! מוזר ..

Rוית

New member
../images/Emo6.gif גם אני תהייתי בזה..

מסתבר שגם להם יש חוצפה ישראלית

שףךגלכמע

היי .. בלי לזלזל. .. חוצפה חוצפה אבל עוד לא קרה ששמעתי ישראלים צועקים/ מדברים (/שרים) בזמן ההמנון שלנו ... מצד שני ... אף פעם לא שמעתי את אלאניס מבצעת את ההמנון שלנו ככה ש ...

למעלה