מישהו בא להופעה..... של RHCP?
R red hot New member 12/8/01 #4 גם אני נכנסת משער 1 אזור א´... איזה כייף עוד 18 ימים אני הולכת לצבוע את השיער שלי לאדום לכבוד ההופעה
ק קליבר מהמשרד של אימא New member 12/8/01 #5 אז אני יוכל לזהות אותך אני גם יעשה משהו אולי אני אבוא בלי חולצה וייציר את הסימן שלהם עליי או משהו כזה
אז אני יוכל לזהות אותך אני גם יעשה משהו אולי אני אבוא בלי חולצה וייציר את הסימן שלהם עליי או משהו כזה
R red hot New member 13/8/01 #6 תבוא להגיד שלום... ../images/Emo6.gif השיער שלי הוא בערך באורך הכתפיים ואני אהיה שם עם עוד חברה... דרך אגב מאיפה אתה ובן כמה?
תבוא להגיד שלום... ../images/Emo6.gif השיער שלי הוא בערך באורך הכתפיים ואני אהיה שם עם עוד חברה... דרך אגב מאיפה אתה ובן כמה?
R red hot New member 13/8/01 #7 אפשר לארגן שם פגישה מצומצמת של הפורום... כמובן אם יש מספיק שיבואו... 3 אנשים בטוח יהיו, יש עוד מישהו שיבוא?
אפשר לארגן שם פגישה מצומצמת של הפורום... כמובן אם יש מספיק שיבואו... 3 אנשים בטוח יהיו, יש עוד מישהו שיבוא?
R red hot New member 13/8/01 #9 כן, שמעתי מה קרה בפעם האחרונה בפגישה (אם אפשר לקרוא לזה כך ) אתה לא תהיה שם?
J JOE KALIBER New member 13/8/01 #11 אני בטוח בא ותוכלי לזהות אותי אני אהיה בלי חולצה (כנראה) וכמו שאמרתי אני אהיה אם הסמל שלהם על החזה ואני בן 15 ואני בא לשם עם מישהי (שאולי בסוף יצא מזה משהו )
אני בטוח בא ותוכלי לזהות אותי אני אהיה בלי חולצה (כנראה) וכמו שאמרתי אני אהיה אם הסמל שלהם על החזה ואני בן 15 ואני בא לשם עם מישהי (שאולי בסוף יצא מזה משהו )