מישהו בא ביום שישי

מישהו בא ביום שישי

למסיבה הזאת בחסות של מוטורולה בדיזינגוף? יוסלס מופיעים =)

פלאייר לא אבל יש קישור ../images/Emo3.gif

חיפשתי חיפשתי עד שמצאתי חיחיח http://www.habama.co.il/telaviv/newsComplete.asp?id=2229&Nimg=1&subject=MainIssue&page=places.asp?sugmofa=10%20&gate=10 הדבר הכי טוב שמצאתי וגם הוא לא משהו =/ זה מהאתר של עיריית ת"א וזה נשמע שם ממש מעפן.. אבל הייתי שנה שעברה גם וזה ממש נחמד ובין כו אין מה לעשות בבית ביום שישי (למי שלא לומד) אז למה לא? זה בין כו' לא עולה כסף (חוץ מאוטובוסים חחעחע) לא מזכירים שיוסלס מופיעים אבל הם שם.. מוקי מופיע, אחריו אמסטף ואז יוסלס (יוסלס עולים בערך ב16:00) בקיצור אני סתם מחרטטת לכם בשכל אבל שנה שעברה היה נחמד ביותר ונראה לי שהולך להיות גם השנה סבבה אז שווה.. hope to see you there

בלאט..!

כל המשפחה נוסעת לים המלח.. מי רוצה להיות בים המלח בכלל?! אני לא באה
פאק חיכיתי לזה

l AdidAs l

New member
הו כמובן!!!!!1111

אמ אבא אתה כ"כ יפה היום... .... ...... ......... =] |מגלגלת עיניים|

TwigTwig

New member
אני בא!

אם תראו משהו עם חולצה של סיסטם אוף אה דאון מהלך לו ברחובות דיזנגוף עם ידידה תדעו שזה אני... תגידו גם שלום

Emo Kid

New member
|אבוקדו| ניראה לי ראיתי אותך.

אבל לא ידעתי שזה אתה כי רק עכשיו ראיתי את ההודעה הזאת.. חחח לא הייתי אמורה ללכת. לא חשבתי על ללכת. בסוף.. היום בהפסקה כמה בנות מהשכבה שאני לא בקשר איתן שאלו אם אני רוצה לבוא איתן.. אז הלכנו :) והיה ממש ממש ממש כיף!!!!! במיוחד ההופעה של יוסלס. הייתי הכי קדימה. לא הכרתי בכלל שירים שלהם והם ממש טובים :) ואז שרציתי לקנות דיסק שלהם גליתי שגנבו לי את הארנק בהופעה שלהם.. :\ חרא. הרבה כסף ודברים חשובים לי היו שם.

COW COW

New member
גם אני הייתי הכי מקדימה....

הייתי עם תיק אדום וחולצה חומה של אלמנט. הייתה שם איזה פריקית לסבית מופרעת (נראה לי שיכורה) שפשוט באה והתחילה להרביץ לאנשים ואז ירקה על יוזלס, והיה עוד איזה אחד צרוד שבא מקדימה והחיל לצעוק "הומאים, הומאים" והוא גם ירק עליהם אז המתוףף זרק עליו מקל, היה נחמד לראות את זה, חי חי.

למעלה