מישהו באמסטרדם (עזרה)

בוארות

New member
מישהו באמסטרדם (עזרה)

ברצוני לברר אודות חברה היושבת באמסטרדם. כל נסיונותי ליצור לא צלחו ואלו לי ספקות אודות קיומה של החברה, במידה ויש מישהו הנמצע באמסטרדם ויכול לבדוק עבורי אני השמח. אלו הפרטים הידועים לי: שם החברה:protent inc כתובת:atrium,st strawinskylaan 3052, עיר:amsterdam טלפון(?)205248311 31. תודה

הם לא בדפי זהב...

לפחות לא עפ"י שם בלבד...) אבל אם הייתי יודעת מה תחום העיסוק שלהם אולי היה עוזר יותר...

Leeanne

New member
פרטים לגבי החברה המבוקשת

הכתובת שנתת היא של בניין משרדים של חברת Regus שנקרא Atrium ואפשר להשכיר בו משרדים על בסיס יומי, שבועי, חודשי וכו' או להשכיר 'משרד וירטואלי' - כלומר שימוש בכתובת שלהם ובשירותי מענה טלפוני בלבד ללא שהמשרד בעצם יושב בבניין. יש חברות שונות שבוחרות להקים 'משרד וירטואלי', חלקן אמיתיות אבל יש ביניהן ודאי גם פיקטיביות. אם תתן יותר פרטים על החברה ותחום עיסוקה, וכן תציין האם ניסית ליצור עמם קשר טלפוני, אולי אפשר יהיה לעזור יותר.

בוארות

New member
דבר ראשון תודה.

ניסיצי ליצור קשר טלפוני אבל עונה פקס. הפרטים שיש לי הם האתר שלהם,והוא www.protent.com באמת תודה על התשובה.

Leeanne

New member
צר לי, אך משהו נראה חשוד ../images/Emo18.gif

ראשית - האתר שלהם הוא protent.net ולא com (לפחות זה מה שמצאתי). האתר אמנם נראה חביב אבל פרטי ההתכתבות לוקים בחסר: - הכתובת שגויה !!! בניין ה- Atrium שהם טוענים שהם יושבים בו נמצא במספר 3051 ולא ב- 3052. - מס' הטלפון הוא גם מס' הפקס ורק הפקס מחובר - לא מצויין מיקוד - בהולנד מאד נהוג לציין מיקוד - ובכלל - כל הצורה שהכתובת ומספרי הטלפון כתובים - ללא רווחים, ללא מיקוד, עם מספר בניין שגוי - נראית לא מקצועית ומעוררת חשד. מעבר לכך, החברה אינה מופיעה תחת השם protent אצל רשם החברות בלשכת המסחר (KvK) שכל חברה הפועלת בהולנד מחויבת להירשם בו. חברה הפועלת כחוק מחויבת להירשם שם ומרבית החברות אף מציינות את מספר ה- KvK שלהם בדפי התכתובות או באתר. גם שם המנהלת אינו מופיע אצל רשם החברות ולשכת המסחר ולא בספר הטלפונים. אם תרצה, אוכל לנסות להתקשר להנהלת הבניין ביום שני ולראות אם החברה כלל יושבת שם, דבר שאני מסופקת לגביו בשל הכתובת השגויה ושאר הפרטים החסרים. בקיצור - לא הייתי קונה מהם שום מוצר ולא הייתי עושה עסקים עמם!

בוארות

New member
תודה מכל הלב

אין לי מילים לאודות אל העזרה . תודה רבה ושבוע טוב.

למעלה