מישהו אמר פעם משהו על...

qt1

New member
אתם באים אל העיר שלי הפעם נכון../images/Emo35.gif

או שגם הפעם אני מגיעה ברכבת לאזור המרכז
מישהו מנדב את הבית שלו לשם שינוי??? יהיה נחמד לשבת בבית ולא בבית קפה, בדירה שלי יהיה צפוף לאללה, אם כי אפשרי שלא כמו שחשבתי, אבל רחוק לרובכם, אם מישהו מהמרכז מתנדב לארח בבית שלו זה נראה לי הכי מוצלח, בית קפה לדעתי לא רעיון טוב. מה דעתכם
חשוב שנשב במעגל ונשחק אמת או חובה

א68

New member
qt1

קודם כל לתאם תאריך ע"מ לדעת מי מגיע או לא, מהוותיקים או מחדשים,שיכולים להצטרף(לפני מקום הפגישה). אעפ"כ, יכול להיות גם נחמד בצפון הארץ.

qt1

New member
אין חדשים או ותיקים../images/Emo140.gif

כולם אותו הדבר כאן,אני משאירה את הותיקים והחדשים לפורומים אחרים
... לגבי המפגש, אין לי בעיה להגיע למרכז, דווקא נראה לי שיהיה נחמד בחנוכה להיות במרכז,רק נראה לי שהפעם כדאי שלא נפגש בבית קפה כי קשה לשוחח,בטח שאי אפשר לשבת במעגל, וזה מבאס האמת... אבל אם בא לכם לעלות צפונה בכייף. מה שבא לכם. לי מתאפשר להגיע למרכז, אם כי אני מבקשת שזה לא יהיה בבית קפה הפעם, כדי שנוכל להכיר יותר, זה חסר לי במפגש הקודם,בקושי דיברתי עם כל מי שישב בחצי המרוחק של השולחן. מה דעתכם?

qt1

New member
בכייף! ../images/Emo24.gif

"מי שבא ברוך הבא" ככה אמא שלי תמיד אומרת

Mירב26

New member
אני בעד!

אם יש לבית שלך גישה ברכבת אז נוכל להתארגן כמה חבר'ה מהמרכז ולהצפין מה דעתכם? "שינוי.רוצים שינוי"

Mירב26

New member
ואגב...

היום החופדי היחידי שיש לי בחנוכה זה ב12/12 יום ראשון (גם בשישי אבל זה יום קצר בשביל לנסוע כ"כ רחוק...) אז תתחשבו בי פליזזז

qt1

New member
השניים עשר לדצמבר../images/Emo70.gif

ככל הידוע לי ,אני אעבוד בימי ראשון אם אתקבל לעבודה
אבל אם לא אז אני אוכל להגיע למרכז ,אבל אני מאוד מקווה שאני אעבוד! אז יום שישי הקצר או שצריך יום אחר שיתאים לכולם

יפעת 1 2

New member
ימי חול זה בעייתי

כמעט לכולם למיטב הבנתי... הלוואי ואני אדע מה קורה איתי בחנוכה.. לשנע את עצמנו צפונה יכול להיות מגניב זה רק תלוי ברכבים כי אם זה יום שישי רצוי לא להסתמך על רכבות... תקשיבו זה ממש כיף שמדברים עוד פעם על מפגשים... לי זה עושה טוב..

למעלה