מישהו או מישהי

VEGETU

New member
מישהו או מישהי

/צריך להשאר פוליטיקלי קורקט/ יכול/ה להסביר לי מה זה המשחקים של הבודקאי הזה ואם זה בסגנון סטריט פייטר או עם שלבים ומאיפה להשיגתוד

Matrix man

New member
../images/Emo26.gif

יש 2 משחקים, בודוקאי ובודוקאי 2 בכללי אלו שני משחקי מכות שמבוססים על הסדרה DBZ ומשחקים בהם בסגנון טקן (1 על 1, קומבואים וכו'...) אני אישית השכרתי את הראשון וסיימתי אותו תוך יומיים זה דיי נחמד לשחק את כל הסדרה (לא ממש את כל הסדרה, עד סוף משחקי סל), ועוד במיוחד מישהו כמוני שהתחיל לראות רק מסאגת טראנקס, אמרו לי שבבודוקאי 2 יש הרבה יותר שחקנים ויש את כל הסאגות בסדרה והגרפיקה יותר יפה. מקווה שעזרתי,

שוקי666

New member
כע, השני משובח בצורה שלא תאמן :)

זה על בו סאגה וכל מה שמסביב, הכל נראה שם מעולה (יש אפילו סד שיידינג שזה שחור מסביב לדמות, דבר שגורם לזה להיראות כמו מנגה).

Matrix man

New member
YaY ../images/Emo13.gif

יש מצב שגם אותו אני גומר ביומיים? הוא יותר קשה מהראשון (אני מקווה שכן) ועוד משהו, AcidBreeze, אתה משחק ESF?

ssj38

New member
לי יש אותו..........

זה בסוני פלייסטיישן2 שניהם אבל נראה לי שגם בסוני פלייסטיישן1 אפשר בודוקאי1 בודוקאי2 פשוט ממש יפה וגם הגרפיקה והמשחק בסאגות בוו באמת מתחילות להיות קשות ואפשר לעשות קאיוקן עם גוקו ואפשר לעשותssj וssj2 ושמעתי שאפשר לעשות גםssj3 יש שמה גם טורנירים טאימונים קשים! שעוזרים גם שאימונים ובמהירות ואפשר לאסוף כסף הגנה והתקפה ויש סאגות שצריך לאסוף את הדרגון בול ויש את דנדה שמעלה חיים ויש את מר' פופו עם השטיח המעופף ואפשר לאסוף קפסולות ועוד דברים מגניבים ששכחתי נ.ב.:המשחק מומלץ מאוד אבל לא נראה לי שיש את זה עם האמולטור אבל באתר ששמתי יש אמולטורים (כמעט כל אלה שיש)

למעלה