מישהו אוסף כפתורים?

dan the man

New member
מישהו אוסף כפתורים?

שאלה זו עלתה אצלי אתמול בערב כאשר הייתי צריך כפתור לחולצה שלי ואז אמא שלי הוציאה את הקופסא שלה ושם מאות כפתורים בכל מיני סוגים גדולים ,קטנים,צרים ,עבים בצורות מיוחדות כמו: בצורות של פירות כל מיני כפתורים כסופים וכפתורים יפים מאוד... ואז חשבתי לאצמי אם יש כאן מישהו שאוסף את זה או האם אולי להתחיל באוסף כזה כי לאמא שלי יש רק קצת כפתורים(לפחות מאה) אבל לסבא שלי שהוא תפר במקצועו יש בהרבה יותר אז האם כדאי להתחיל לאסוף? *אני חושב שאם אני אתחיל לאסוף כפתורים אז זה בהחלט יהיה האוסף המיוחד ביותר בפורום

תמיר1991

New member
בהצלחה באוסף, אבל אין דבר כזה

"האוסף המיוחד ביותר", כי כל אוסף מיוחד! תמיר.

דווקא מצא חן בעיני השיבוש.

שמעתי פעם ילדה מסבירה לחברתה שסבא שלה הוא תקן שעונים (תקן במשקל גנן). מאז אני עצמי משתמש בביטוי הזה... בכלל, לילדים יש לפעמים שיבושי לשון נורא נחמדים. כשנעם היה בגן, לימדה אותם הגננת על חלת דבש. כשבא הביתה רצה לספר לנו על כך, אבל לא זכר את השם. חשב, חשב ובסוף אמר: היום למדנו על צוף-לחם...

תמיר1991

New member
ואח שלי איתי, כשהיה בן 5, לפני

5 שנים, למד על מכות מצרים, ולא הבין מה זה מכת "ארבה". הוא אמר להורי "דם, צפרדע, כינים... המון... זה היה ממש מוזר... תמיר.

meytar

New member
חחח.. שטויות של ילדים.. המון!

אני רק זוכרת שאח שלי הקטן היה אומר במקום "שלמה ארצי" "שמואו ארצי", ושמעתי שאחותי הגדולה הייתה אומרת "טעמיו" כשהיא הייתה רעבה...חחח...

ליילנד

New member
הבן שלי כשהיה בן 4

למד בגן על משה בתבה, כעבור כ-8 חודשים בערב חג המולד הוא ראה בטלויזיה את ישו בעריסה, אז הוא קרא לי: "אמא בואי תראי, משה בתיבה". וכשנעלמה לו גרב אחת הוא שאל איפה הגרבה.

oren*

New member
בערוץ "החיים הטובים" מקרינים מדי

כמה ימים קטע בן כמה דקות על ביקור בבית של אישה מבוגרת שמגדירה את עצמה כאספנית. בין שלל האוספים בבעלותה (תיקים, בגדים, תכשיטים) יש גם אוסף כפתורים המתפרש על פני עשרות קופסאות במחסן גדול. כמו כן, קראתי ב"זמנים מודרניים" של ידיעות אחרונות על צמד מעצבות אופנה ידועות שאוספות כפתורים מיוחדים מכל העולם (כפתורי פורצלן, עם דיוקנים של אנשי מלוכה ומפורסמים, זכוכית, עתיקים וכו...) ומשתמשות בהדפסים שעליהם כדוגמאות לבגדים. נסה לחפש בדוכנים בשוק הפשפשים, בטח תמצא פריטים ייחודיים ומעניינים.

dan the man

New member
תודה על התגובות

ומצטער על כל הטעויות ורק שתדעו עדיין לא התחלתי לאסוף...

למעלה