מישהו אולי מכיר... אתר עם נוסחאות של מתמטיקה (רצוי אלגברה) המסודרים לפני נושאים? תודה מראש, יואב.
U unagy New member 8/4/02 #1 מישהו אולי מכיר... אתר עם נוסחאות של מתמטיקה (רצוי אלגברה) המסודרים לפני נושאים? תודה מראש, יואב.
U unagy New member 8/4/02 #3 וואי את גדולה!!../images/Emo6.gif../images/Emo24.gif ממש ממש תודה רבה לך!
ג גלי® New member 8/4/02 #8 נהוג לשאול "אמת או חובה" לפני משפט כזה , לא ? וצר לי לאכזבך , אני משתמשת לרוב בגוגל הרגיל , רק שהסוד הוא מילות המפתח ...
נהוג לשאול "אמת או חובה" לפני משפט כזה , לא ? וצר לי לאכזבך , אני משתמשת לרוב בגוגל הרגיל , רק שהסוד הוא מילות המפתח ...
נ נירש New member 8/4/02 #9 "הסוד הוא בתיבול" אני אגלה לכולכם סוד קטן: לגלי יש בבית מנוע חיפוש חובק עולם, שמזינים לתוכו את השאלה והוא מייד מוצא את האתר הכי רלוונטי. היא רק לא מוכנה לגלות לנו איך קוראים לו...
"הסוד הוא בתיבול" אני אגלה לכולכם סוד קטן: לגלי יש בבית מנוע חיפוש חובק עולם, שמזינים לתוכו את השאלה והוא מייד מוצא את האתר הכי רלוונטי. היא רק לא מוכנה לגלות לנו איך קוראים לו...
ג גלי® New member 8/4/02 #10 יודע מה ? אני מוכנה לשלוח את כל ה"מועדפים" שלי , קומפלט , לא מצונזרים , למי שיימצא לי שעה נוספת ביממה !
יודע מה ? אני מוכנה לשלוח את כל ה"מועדפים" שלי , קומפלט , לא מצונזרים , למי שיימצא לי שעה נוספת ביממה !
ג גלי® New member 9/4/02 #12 מסתבר שכן ... יש עוד אנשים שחסר להם זמן בעולם ? אני בעד להקים אגודה לגמילות חסדים : מי שיש לו זמן , שיתרום לאלו שחסר להם ....
מסתבר שכן ... יש עוד אנשים שחסר להם זמן בעולם ? אני בעד להקים אגודה לגמילות חסדים : מי שיש לו זמן , שיתרום לאלו שחסר להם ....