מישהו אולי יודע

Ron Miasnikov

New member
אז מה היה לנו?

תמונה, שלטענת מפיציה יש לה קשר לצניחה אלא שקשר זה לא ברור למרבית משתתפי הפורום.. אבל יש כמה חכמים שרואים שהמלך עירום? (אופס.. זה מסיפור אחר) בדיחות פרטיות זה בסדר.. מותר.. ואז מסירים תמונה בלי הסבר... גם בסדר.. ואז עונים בעוקצנות לאנשים שמביעים דעה (זכותם, כמו שמותר לפרסם תמונה מותר להביע דעה) ואז קוראים להם טפשים כי "איך אתם לא רואים שיש קשר לצניחה חופשית" מה יובי? קפצתם בייס מבוב קאט? לקרוא לנועם טיפש זה כמו לקרוא לשמעון פרס צעיר.. למה לחובבי הבדיחות הפרטיות מותר להתנהג בילדותיות אבל לאורחים מחו"ל אסור? ולדבריך - שמת תמונה, הורדת אותה, סיבכת את אורי.. התנצלת.. נזפת בחמורים.. הוכחת לנו שיש דברים שרק לא נראים כמו מטוס או חופה או ריג או צנחן והם שייכים לצניחה בכל זאת. יפה.. יש הספק.. קיצר - לא יודעת על מה כל הרעש, אבל יצא שרשור ארוך ויפה שמעניין בדיוק כמו התמונה הסודית ש"רק המבין יבין".. יובי - אתה יודע שאני מאוהדיך בדר"כ אבל די כבר נו... בוא לעשות 4way ועזוב אותך משטויות... דןדן גם אתה מוזמן, אבל אני לא מאמינה שתבוא

Icarus Canopies

New member
רון וכל השאר...

אני לא אענה לך, או לכל מישהו אחר שמעוניין להגיב. אני מתנצל אם העניין יצא מפרופורציה, לא הייתה לי שום כוונה לכך. למעשה, ביקשתי להסיר את הודעתי המקורית כי לא רציתי שיתחילו שירשורים חסרי טעם. זהו! אז בואו נפסיק עם השטויות האלה (כולל אני עצמי) וניפגש בכייייף באוויר. מתאים? UV

YakirD

New member
יובי..קראת לי טיפש??

סתתתם אחי צוחקים. חברים,בואו נרגיע. אל תשכחו שהפורום הזה הוא לא רק פורום צניחה אלה גם פורום של הצנחנים. לא כל הודעה חייבת להיות מסר טכני לצנחנים. גם הודעות על צנחן שמתחתן (דרך אגב - מזל טוב ארז) מקומן כאן(נועם). וגם צעירים ששואלים שאלות וגם כאלה שבוחרים לענות להם בדרכים מענינות, אפילו כאלה שלפעמים קצת סרקסטים. כל עוד לא פוגעים באף אחד (או מקללים לו את האמא) אני חושב שאנחנו בסדר. אם בא לכם ללכת מכות, בפארדייב וגם בסקייכף יש אחלה דשא ואפשר ללכת שם מכות. לא צריך לעשות את זה כאן. אז... שיהיו לכולנו שמיים כחולים עם אחלה צניחות של סוף שבוע קייצי. ובאוירה טילילי ורודה זו....היו שלום.

למעלה