מישהו אולי יודע.....?

חיילת1

New member
מישהו אולי יודע.....?

שלום לכולם!!! מישהו, אולי יכול לעזור לי....? התגייסתי ביולי 2000 וכל הזמן כולם אמרו לי שכמעט בטוח שיקצרו לי את השירות בחודשיים....כל הזמן ניסיתי להתקשר למדור שיחרורים בשביל לברר את זה.....והם אמרו לי שיש עוד זמן ושהם ידעו מאוחר יותר....אך ניסיתי ביום חמישי הזה, והם אמרו לי שלא מקצרים....הם זה נכון? האם השנה לא יקצרו לאלה שהתגייסו ביולי 2000? מישהו אולי יודע איפה ניתן לברר את זה על בטוח? בתודה מראש...

veredvered

New member
כרגע עוד מוקדם לדעת אך..

השמועות אומרות שיקצרו לנו (גם לי) בחודשיים.. יש כאלה שטוענים שבת שעושה קורס אז לא מקצרים לה אבל אני לא מאמינה בזה.. חכי לאיזה 3 חודשים לפני השחרור ואז תדעי :) אין דרך אחרת.. גם אם יגידו לך עכשיו שמקצרים או שלא.. הכל יכול להשתנות ובדר"כ זה פרטני ולא לכולם יחד..

hoggy

New member
אז ככה.....

אני לא יודעת אם יקצרו לך או לא אני רק יודעת שלבנות מהבסיס שלי קיצרו וזה גם קשור לתפקיד שלך למשל לחובשות לא מקצרים

~Divine~

New member
אני התגייסתי ביולי 2001

ועשיתי גם קורס של 3 וחצי חודשים על הפז"ם (ז"א זה כבר לא קד"צ) וגם אני שמעתי שמועות שיקצרו לי בחודשיים את השירות, האם זה תקף גם לגביי ?

liat_h

New member
אני התגייסתי ביולי 1999

ולרוב הבנות במחזור שלי קיצרו את השירות בחודשיים. זה תלוי במקצוע, אני עשיתי קורס של 3 חודשים אחרי הגיוס (הפעלת מערכות מחשב), הייתי חתומה על התחייבות לשנה קבע, ולמרות שלא עשיתי קבע בסוף השתחררתי בתאריך שחרור המקורי שלי (בלי קיצור).

למעלה