מישהו אולי יודע...????

על ה@ש

New member
מישהו אולי יודע...????

איך אני נכנס לתיקייה של פתח באמצעות? הכונה לתיקייה שנגיד ורוצים לפתוח קובץ מסוים ואז לוחצים על המקש הימני בעכבר ונפתח חלון עם אופצייה לבחור בתוכנות שונות אשר מותקנות במחשב... על מנת לפתוח את אותו קובץ מסוים? אני חייב לברר איך מגיעים לתיקייה הזאת אני חייב למחוק משם כמה דברים..! תודה למי שיכול לעזור!

על ה@ש

New member
כנף חמודה!

הכוונה שלי הייתה להכנס לתוף התיקייה עצמה....על מנת שניתן יהיה למחוק ממנה קבצים.....כי בצורה שהתקייה נמצאת כרגע כלומר שלוחצים על המקש הימני בעכבר לא ניתן למחוק קבצים...! בתקוה שמישהו יוכ לעזור לי שוב תודה רבה בכול אופן! נ.ב אני מקווה שבעיית האיי סי שלך נפתרה אוו תפתר...! שלך על האש

כנף

New member
אוווופססס...

המממ... (איך נפלו גיבורים?
) מאוחר מידי שמתי לב שלא קראתי כמו שצריך את ההודעה, אז גם עניתי שטויות

דובי123

New member
אם הבנתי אותך נכון אזי

אתה צריך לבקש לפתוח קובץ שלא נפתח אוטמטית [באמצעות קליק ימיני] ואז תפתח לך התיבה עם האפשרויות השונות אני מניח שם תשנה את הסיומת למשהו שלא קיים זה יעלה את התיבה [אח"כ כמובן חזור לקובץ והחזר לסימות המקורית]

maayan_y

New member
בעזרת shift

אם אתה מתכוון לפתיחת קובץעליך לעשות זאת בדרך הבאה: 1. תלחץ קליק ימני בעכבר ועל תעזוב! 2. בו זמנית תלחץ על מקש shift 3. עזוב את מקש העכבר. 4. עזוב את מקש ה shift שם יפתח לך עוד אופציה נוספת של "פתיחה באמצעות". בהצלחה!

noam01234

New member
נראה לי שהבנתי אותך

כל הרשימה הזו נמצאת ברישום עבור כל קובץ, לדוגמא עבור קובצי DOC המפתח נמצא ב: HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\FileExts\.DOC\OpenWithList

למעלה