מישהו אולי יודע

hasaroot

New member
מישהו אולי יודע

מה הקטע עם הציפורים והדבורים בכל הסדרות האמריקקיות. אני יודע שזה אמור להיות סיפור על איך באים תינוקות לעולם, אבל מה בעצם הסיפור? וכמה חול יכול לאכול חול בכל ימות החול? ולמה שרה שרה שיר שמח? השאלה בקשר לדבורים והציפורים היתה רצינית hasaroot ?

Black Star

New member
נו...

זה יענו להסביר ברצינות לילדים איך באים לעולם, לא דרך כל מיני כרובים, חסידות או גמדים עם אף אדום. אבל בגלל שכל ההורים נורא נבוכים לדבר על סקס (לדעתי זו זו הקלישאה האמיתית), הם מדגימים את זה דרך חיות. לי זה נשמע קצת מוזר, אבל עובדה שרוב הילדים מבינים את עובדות החיים, למרות כל הבולשיט שמורחים אותם בו. אני אישית לפחות עוד לא ראיתי אף ילד שמנסה לתפוס דבורה או איזה עוף ולנסות את מה שהסבירו לו... יעלי :)

AirOHead

New member
אני יודעת אני יודעת!!!

היום במקרה בביולוגיה המורה ביקשה שיסבירו לה על איך באים ילדים לעולם אז מישהו התחיל להסביר עם הדבורים והציפורים אבל אין לי איך לעזור אני ישנתי באותו רגע הרי אני לא צריכה את זה כולם יודעים שהחסידות הן אלה שמביאות ילדים לעולם דההה אמריקאים דפוקים זה מחקר שעשיתי

12lior

New member
מה אתה רוצה שהם יגידו?

ילדים קטנים...הם המציאו סיפור די מטומטם על חסידה,ציפיתם להסבר מפורט איך הם ``עושים את זה`` לילדים בני 4?

למעלה