מישהו אולי יודע...

תותי-בת

New member
מישהו אולי יודע... איך אני מוצאת את "אתה החוליה החלשה, שלום" כקובץ שמיעה?... בכדי להקליט להודעה במשיבון הסלולרי.. - תודו שאני מקורית ../images/Emo9.gif שבת שלום, ליאת.

אין טלוויזיה?? לא נורא, גם ככה אין מה לראות... בכל אופן- זו תכנית שנקראת "החוליה החלשה" ומנחה אותה עו"ד פנינה דבורין המזעזעת, אמא של דנה דבורין המזעזעת עוד יותר...<הכל נשאר במשפחה..> התכנית מבוססת על הגירסה הבריטית המצליחה שמנחה אותה אן רובינסון האלילה לובשת השחורים <ומי שראה פעם את אן בפעולה, יבין כמה פנינה היא חיקוי עלוב ורע מאוד.. בעצם, גם מבלי לראות את אן, אפשר לראות את הדקלום המעצבן של פנינה שקוראת רק את מה שכותבים לה>. אגב, אן רובינסון כ"כ מוצלחת בתפקיד המרשעת, שלקחו אותה גם להנחות את הגירסא האמריקאית של The weakest link- ואמריקאים, כידוע , שונאים את הבריטים ואת המבטא שלהם- מה שאומר שהיא אלילה!! את אן אפשר לראות בלינק של גלי, יקירתנו, ואת פנינה כדאי שלא תראה..../images/Emo8.gif

גלי®

New member
את באמת מקורית , אין ספק ! תנסי להוריד איכשהו מכאן ... (קליק ימני יפתח לך חלון גלילה , תלחצי על play , ותשמעי ....)

תותי-בת

New member
גלי... גלי... ../images/Emo9.gif מתה על השיר הזה ../images/Emo9.gif ניסיתי למצוא איך אני שומרת את זה ואין אופציית שמירה... ניסיתי להוריד בקאזה ולא מוריד לי... :((((((((((((

גלי®

New member
גם אני (מתה על השיר, יש לי את 2 הגירסאות ...)... אני מציעה שתשאלי את החבר´ה מ"מחשבים ואינטרנט" , או מ"תמיכה טכנית" ... ותחזרי עם התשובה , שנשכיל כולנו ...

jessie_chan

New member
סוף הדרך!!! ../images/Emo6.gif האמת שמצאתי את הרעיון באודיוגלקסי אבל רק אחרי שקראתי אותו פה ../images/Emo13.gif האתר שגלי הביאה עזר מאוד (יש המון מקומות שאפשר למצוא את המשפט באנגלית אבל לא בעברית!), לקח קצת זמן כי קשה לכוון שההודעה תתחיל בדיוק כשהיא אומרת אבל שמתי את זה גם אני כהודעה בפלאפון ויצא גדול!!!!!!

תותי-בת

New member
זהו ש.. אצלי זה הוקלט בדיוק על הפעם הראשונה שששמעתי את זה אבל האיכות לא משהו... ככה שאין לי כוח שוב להקליט... בכל אופן פשוט לחצתי "פליי" מהאתר עצמו וזה מה ששומעים אצלי.. ../images/Emo9.gif תודה לגלוש הבונבוניקה! נשיקות! חג שמייח לכולם! ליאת.

למעלה