תוכנית המצעד עפ"י
בפתיחה יהיו נאומים של ראש העיר חולדאי ואשת הנשיא הגב´ גילה קצב. יוגשו קוקטיילים על בסיס שמפניה, וחטיפים - מתנת אוסם. המצעד ייצא מכיכר רבין (שלכבוד האירוע, ליום אחד, תחליף את שמה ל"כיכר לאה רבין", לזכר הדיווה הגדולה ביותר של מדינת ישראל, ג´קי קנדי הישראלית). הפלטפורמה הראשונה תהיה של "שידורי קשת", ואורנה בנאי תשב עליה בתוך עוגת קרם ענקית ותזרוק סוכריות לקהל. אחריה תצעד תזמורת צה"ל, ואחריה קבוצת אנשי הקבע, השוטרים והכבאים ההומואים. אחריהם פלטפורמת "תפוז", שעליה ירקדו בטירוף כמה ממשתתפי פורום זה (אתם יודעים מי אתם, אז אני לא אפרט), ויירו מים צבועים מרובי מים על הקהל המריע (קצת כמו מה שקורה על המסך שלכם כשהדף הזה נטען...
) בסוף המצעד תהיה הפלטפורמה (הקצת חבוטה) של פורום
גאווה ב-IOL, שבאמצע המצעד יקרעו את השלט שלהם, ויתגלה מתחתיו הלוגו של "וואלה", ולקראת סוף המצעד יקרעו את השלט של "וואלה" ויחשפו את הלוגו של "נענע". בסוף תעבור שיירת אופנועים כבדים של פורום "לסביות לוחמות", שיגררו בשרשרת כמה גופות (ושוב, אתם יודעים מי אתם, אז אני לא אפרט, אלאדין). בפארק הירקון יתקבל המצעד במטר של מים ממכוניות הכיבוי של כל גוש דן. את הזרנוקים יפעילו דראג קווינס, בניצוחה של לילה קרי האלוהית. בשלב הזה אני מקווה להיות שיכור מכדי לשים לב מה קורה הלאה. אולי יהיה חידון התנ"ך, אולי פאנל מומחים על "הומוסקסואליות - תורשה או סביבה?", ואולי הופעה של אבי טולדנו...