מישהו אולי יודע

Gefen

New member
אפשר להירשם אוןליין...

באתר הזה...
גפן

nirnir1

New member
מישהו מהחברים זכה ? וכמה עצות מנסיו

מישהו מחברי הפורום זכה בגרין קארד ? התחילו לשלוח תשובות וידידה שלי זכתה !. ומנסיון שלי, רק באוגוסט מתפרסמים החוקים להרשמה שנעשית באוקטובר אותה שנה, ( הודעות זכיה נשלחות בין מאי ליוני). כל שנה נעשים מעט שינויים בדרישות ובחוקים, כך שעד אוגוסט 2002, אף אחד לא יודע מה החוקים, אני נרשמתי דרך אחד מאתרי האינטרנט ביוני, כמובן שבאוגוסט התפרסמו הכללים החחדשים, שכללו שינוי בדרישות לגבי רישום פרטים מאחורי התמונה, אצלי הפרטים היו חסרים, ואני לא ממש בטוח שהמארגנים הוסיפו אותם, תמורת ה 250 ש"ח שגבו, אה , וניתן לקבל טפסי רישום, אחרי אוגוסט ,בחינם, בשגרירות, ולשלוח דרכם ולא לשלם מאום ! ( נדמה לי שגם ניתן להוריד טפסים באינטרנט )

nirnir1

New member
ןאי אפשר להירשם און לין, חייבים למ

למלא טפסי הרשמה. ועוד דבר, מי שלא זוכה, לא מקבל שום הודעה, כמו כן אין רשימות זוכים, וגם בשגרירות לא יכולים לעזור. ונקודה נוספת למחשבה, בעת בקשה לקבלת ויזת תייר, נשאלים באם הוגשה בקשה להגירה, קל למלא בטופס ששולחים, את התשובה -לא ! חלק ( מועט אומנם) מוזמן גם לראיון הבהרה , במידה והקונסוליה לא בטוחה לגביו, ואז קצת יותר קשה להסתיר את ההרשמה להגרלה, והדעות חלוקות, באם ההרשמה, כמוה כבקשת הגירה , ( על פי הפרסומים, השגרירות לא יודעת מי נרשם, אך זכור המבצע, שנערך לפני שנתיים לערך בארה"ב, למתן זכות שהיה חוקית, למי שנמצא מס´ שנים בארה"ב במעמד לא חוקי, ויש לו קרובים, ולמעשה היה מבצע עוקץ לתפיסת שוהים בלתי חוקיים, שכן בהרשמה אתה נותן מידע מלא לגביך !) גפן, שווה להפנות את השאלה הזו גם לעו"ד שמייעץ בהגירה לפורום.

Gefen

New member
יניב שוה להפנות את השאלה הזאת

גם לעו"ד שמייעץ בהגירה לפורום..
ניר, בשנה שעברה גם אני נרשמתי להגרלה, מלאתי טפסים, צלמתי תמונות של כולנו, דקדקתי בפרטים... וכלום..נאדא... לא קבלתי תשובה משמע שלא זכיתי.. (בשבועיים הראשונים של אפריל נשלחו הודעות הזכייה..) וזה בדיוק הזמן לקטר ולאמר למה לעזאזל אני אף אף פעם לא זוכה בשום דבר...???

זהירות!../images/Emo94.gif זהו אתר מסחרי

גפן האתר שנתת הוא מסחרי אע"פ שהם מסווים את זה לא רע. ממזרים. בעיקרון ההגרלה לא עולה כסף, והאתר הרשמי (והיחיד) של ההגרלה הוא כאן (לחץ גם פה)

Yaniv-DC

New member
נכון!

הטפסים הם חינם לגמרי! כל אלה הגובים כסף אינם משפרים את סיכויי הזכייה, למרות שמתיימרים להציג זאת כך.

nirnir1

New member
האתרים הנ"ל לא רק שלא משפרים, אלא

אפילו מזיקים, ( במידה ונירשמים אצלם לפני אוגוסט). שכן רק באוגוסט יפרסמו את הדרישות החדשות להגרלה של 2003. וכל האתרים שולחים את הדרישות שהיו בהגרלה הקודמת, וכל שנה יש שינוי קטן, וטופס שלא ממולא כדיבעי, פשוט נפסל! (על קוצו של י´), מה שאגב עוזר מאוד לממלאים נכון, שכן מליוני טפסים נפסלים על שטויות של מילוי לא נכון.

Doron333

New member
Green Card Lottery-part 1

Hi Guys, This is the question that people ask me all the time. There is so much confusion in that area and myths that grow bigger as the years go by. Let me start by explaining the lottery program briefly. The United States has a program, called Diversity Immigrant Visa Lottery (better known as the Green Card Lottery), making available each year by random selection 50,000 permanent residence visas (Green Cards) to people from around the world. The objective of the program is to issue Green Cards to individuals born in countries with historically low levels of immigration to the United States. Applicants for diversity visas are initially chosen through a random computer-generated lottery drawing. The Program was created by the Immigration Act of 1990 and signed into law by then-President George Bush. The program is perfectly legal and sponsored by the U.S. State Department. There is no easier and cheaper way to obtain a Green Card than through the Visa Lottery Program. You are not considered an immigrant until you actually win, and so there is nothing to worry about when you apply for a visa at the embassy in Tel Aviv. There is no way that they can find out if you applied.You have no obligation to disclose that fact.

Doron333

New member
Green Card Lottery- Part 2

In my previous message, I explained the purpose and implications of applying for the GC lottery, now let´s talk about actually applying. There are very specific instructions on the State Departments website as to how to apply. One of you even provided the link for that in the forum. Nevertheless, each year 2million applications are being rejected for improper filing. The reality is that every little detail is important, and the State Department has an interest in reducing the amount of forms each year. You also need to be careful from all the online services, many of them do not update your applications with the new rules and as a result the forms are being rejected. I am expecting regulations to be released sometime in July . If you are serious about it, do it through a lawyer or some other professional that you trust. It´s worth the $75-$100 that they might charge. You also want to use somebody that is in the US, for address purposes. Many of the results forms are being lost in the mail while sent abroad. The State department has no obligation to confirm delivery. If you do it yourself, at least have somebody review your paperwork, otherwise don´t send it at all. I start processing those applications in July, if you need more information or help feel free to email me at [email protected] Yakov

nirnir1

New member
יניב - יניב - יניב

כדאי לשרשר את ההודעה ולחברה לחלק הראשון, סתם רשמתי שם הודעת תגובה ובעצם הכל רשום כאן, אז אתה מוזמן למחוק את ההודעה שלי מלפני 2 דקות וגם את זו. (נ.ב. יש כאן פרסומת, וממש לא סמויה !)

Gefen

New member
נכון ניר..זה כל הרעיון

הבנאדם עוזר לנו באופן קבוע ונותן תמיד מענה לכל שאלה שעולה בפורום בענייני הגירה לארה"ב.. בתמורה - קצת פרסומת למשרד עוה"ד שבו הוא עובד... נשמע לי כמו דיל הוגן!! ואל דאגה, זה מקובל על הנהלת תפוז... גפן

Yaniv-DC

New member
נכון מאוד.

דורון בא ועונה בזמנו החופשי על השאלות שעולות בפורום, ומקבל פרסומת לא סמוייה. כך סיכמנו איתו כשפנינו אליו, וכך סיכמנו עם תפוז כשביקשנו את אישור תפוז. לא רצינו לעשות פורום נפרד ליעוץ והגירה, ואני מאוד מודה לדורון שהסכים להיות חלק מהפורום.

למעלה