מישהו אוליייי רוצה...

מישהו אוליייי רוצה...

לשלוח לי את הקליפ של רק אתה? בבקשהההה אני מת לראותתת ואל תדעגו אני יקנה את הדיוידי שזה ייצה בניו יורק..! ו... לניבה! I wrote back to you where we were writing each other )for me it was hard to find) :)

Jחחחחחח

סוף סוף ראיתי תקליפ חחח איזה מתוקה היא כזה הקליפ לא להיט אבל.. אהבתי אבל תקטע שבסוף כזה שנופלת לה השרשרת המכוערת הזאת שהוא הביא לה וההיא כזה באמצע הבלאגן מרימה את זה ואזז רואה תהוא מאחורה וזה יענו מציל אותה חחח קלים מוזר... אבל חמוד.. דרך אגב אם למישו יש דרך לשלוח לי את זה אבל בקשה כי אני לא קונה תדיוידי יש אנשייים מיושנים שאין להם דיוידי חח

פו הדובבב

מה זה אומר??? חוגגים לי על התחת!!!!! התחת של גרשון זה לא לונה פארק אוי מה אתם רוצים?! אנשים מסובכים!! הראל מויאל ה בואו נשים נר על החלון!

בבקשהההההההה

אני חיכיתי כבר המון זמן אני לא יכול יותר בבקשה אם למישהו יש את רק אתה במכשב שישלך לי ו...אני ישלך לכם קליפ חגיגה שאני אשיתי מיוחד!! זה אם חגיגה וכל מני תוכניות שהיו בתלביזיה.. דודו תופז, שישי בגאון, יאיר לפיד, יום אצמעות וקצת מריח מנטה ולו יהי!!!!!! אבל בבקשה שמישהו ישלך לי את הקליפ של רק אתהההה יכולים לשלוח דברים בתפוז או רק מסנגר וicq?

Danielle9886

New member
דניאל תכנס

אני לא יודעת איך לשלוח לך את זה במחשב אבל אני יכולה לתת לך אתר שאתה יכול להזמין ממנו את הדי וי די אם אתה רוצה תהיה איתי בקשר במסנגר או באי סי קיו מסנגר: [email protected] אי סי קיו: 292569526

למעלה