מישהוא ראה

• פותח הנושא Noile
  • פורסם בתאריך

ro99

New member
עדיין לא

אבל זה ברשימת המועדפים שלי. ואת ראית?

Noile

New member
אז זהו

שבנתיים כן (הרגע חזרתי). ומאד אהבתי.

odedee

New member
נראה מעניין.

אני שמעתי עליו, אבל כבר לא זוכר מתי ובאיזה הקשר. ראית אותו? אני חושב שאפשר כבר להשיג ב-DVD, כמובן במחירים בריטיים

ciccio

New member
זה יצא פה לא מזמן

לא ראיתי, היה נראה לי תמיד סקנדינבי.

itay82

New member
אוי

ובדיוק עכשיו חזרתי... אחרי היעדרות ממושכת. דווקא ממש לא סקנדינבי. סרט יורקשייר, אבל במאי פולני. היו על הסרט המון דיונים בפולין, מאחר והם מצד אחד היו גאים העובדה שבמאי פולני מצליח בחו"ל (מזכיר קצת גם את ההערצה העיוורת בארץ של כל הנושא שם ישראלי שמתקרב לתחתונים של שרון סטון), אבל מצד שני לא העריכו את העובדה שהוא עשה משהו על לסביות, רחמנא ליצלן. בכל זאת, היו כבר שתי הצעות של מפלגות בסיים להחרים את הסרט, וליגת המשפחות הפולניות (כן, שם מגוחך, אבל מפלגה גדולה בהחלט) מדברת עליו לא מעט. מן הסתם, הקטע הפולני לא יעניין כאן את הרוב, אבל הסרט באמת עורר דיונים די קשים שם, בעיקר שהוא יצא בערך באותו הזמן שהם החליטו לבטל את המצעד הורשאי.

ro99

New member
איתי! ברוך שובך! היית חסר... ../images/Emo13.gif

דוקא כן מעניין, ואפילו מאוד, מה שספרת. ידעתי שהבמאי פולני ועל המצעד הוורשאי, אבל לא את כל מה שבאמצע.

itay82

New member
אוי תודה ../images/Emo140.gif

כה מחמיא לדעת שמישהו שם לב להיעדרותי :) הייתי מפנה אותך לכמה כתובות אינטרנט על הסרט בפולין, אבל זה קצת בפולנית. דבר מאוד משעשע הוא שהכפר בו צילמו את הסרט (איפה שהאנשים לא מתוארים כשיא הסובלנות) הוא הכפר הכי לסבי של הצפון...

Noile

New member
פה זה רק

עכשיו הגיע לקולנוע... ככה זה שחיים DOWN UNDER
. אני אהבתי ונראה לי שווה לראות. מזל שבפולניה אין בעיות יותר גדולות מלהחרים סרט כזה. והוא אפילו לא ממש לסבי.

odedee

New member
נו

זה בדיוק כמו שהנושא המכריע ב-presidential elections הוא שחייבים לתקן את החוקה הפדרלית כדי להגן על הנישואין מהגייז. זה לא, חלילה, שיש לארה"ב איזה מלחמה לטפל בה, כלכלה בבעייה, איומי טרור ומחסור בנפט. ותגידי, הקטע הזה של down under - אתם באמת מרגישים "חור נידח"? הרי בימינו כל דבר יכול להגיע תוך יום במטוס, אבל אני מתרשם שעדיין דרום הפסיפיק, איכשהו, מרגיש כמו באיחור של שנתיים משאר העולם

Noile

New member
קודם כל פה חורף ואצל כולם קיץ../images/Emo186.gif

בהתחלה שהגעתי לפה, הרגשתי כאילו נסעתי אחורה בזמן... עכשיו אני כבר בקצב המקומי ואין לי יותר השוואה... אבל נראה לי שהעניין זה לא רק המרחק אלא יותר הקצב האוסטרלי שיש לו זמן משלו ואין את הצורך שיש למשל בארץ להיות הראשונים ולאמץ כל טרנד חדש. מצד שני יש הרבה דברים שדוקא מתקדמים פה אבל בשקט בלי רוח... עולה לי רק דוגמא שטחית לראש כרגע - למשל הקפה המצויין שיש והיה פה בכל חור עוד לפני שידעו להגיד בארץ 'מוקצ'ינו פרדו גרנדה ארוך גרוס...' וכל זה בלי רעש ושמות מפוצצים...
נראה לי שקצת סטיתי מהשאלה אבל אצלנו כבר לילה

למעלה