מישהוא פו??????????????????????????

מישהוא פו??????????????????????????

מישהוא פו????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

נתי (בת)

New member
על מה את רוצה לדבר ?

תראי איזה כיף לי .... קמתי ב- 12 נכנסתי לאינטרנט ועוד מעט אני הולכת לטייל ברחבי ארץ ישראל !!!! {איזה שקרנית אני} וכמו כל יום בחופש המציק הזה אני לא עושה כלום אבל ממש כלום !!! כואב לי הגב כי הוא נתפס לי אז רק מחר יש לי תור למסז´ ... נכון החופש שלי פשוט כיפי ? אני עדיין בשוק מהטלנובלה לחיי האהבה כי היא ממש מזעזעת .. אני כבר מחכה להיום בערב לראות בטי המכוערת !!!!! יאוו אני כבר מתה מסקרנות !!! ועוד שעה ועשרים דקות יש קטנטנות !!! אז חוץ מלראות טלויזיה אני לא עושה כלום בחופש המגעיל הזה !!! מה איתך איך עובר עלייך החופש ?? נתי

אני בסדר.........

עובר עלי החופש כמוך שיעמוםםםםםםםםםםםםםםם.............. אני בטוחה שהיום בטי תחזור לאקומודה וכולם יחמיאו לה.........

בלשית

New member
היי.... אני ממש מצטערת פשוט

פשוט פתאום התנתק לי האינטרנט ו...אז אח שלי רצה אז מצטערת מכל הלבבבבב! בלשית

למעלה