מישהוא מכיר ...?

מישהוא מכיר ...?

System.Net.HttpWebRequest HttpWebResponse מישהוא מכיר את ה-class-ים האלה? זה לשליחת פרמטרים לאתר כלשהוא וקבלת תשובה (עבור מערכת סליקה) תודה

xx

New member
מכיר מכיר

אז? זה שליחת POST/GET לדף מסוים דיי דומה לשליחת טופס ב HTML

יופי../images/Emo6.gif

אני מנסה לשלוח פרמטרים למערכת סליקה, כלומר לשלוח אותם לאתר ולקבל תשובה. האם צריך להשתמש דוקא ב-classes אלה? ומדוע? ואיך עושים את זה? האם להשתמש ב- ()HttpWebRequest.Create ואחר כך מה?... תודה

האזרחק

New member
זה תלוי במערכת הסליקה

איך אתה אמור לשלוח את הפרמטרים למערכת הסליקה? ב POST או ב GET? אולי בכלל דרך SOCKET ?SOAP?

אין לי מושג

וגם לחברת הסליקה אין מושג ב- asp.net. הם שלחו לי קוד ב-java. הנה הקוד אולי זה יעזור:
java.net.URL url=new java.net.URL(sPage); java.net.URLConnection urlCon=(java.net.URLConnection)url.openConnection(); urlCon.setDoOutput(true); java.io_OutputStream os=urlCon.getOutputStream(); byte[]arrPageBytes=strAllParameters.getBytes(); os.write(arrPageBytes); os.close(); InputStream is=urlCon.getInputStream(); InputStreamReader isr=new InputStreamReader (is); BufferedReader br=new BufferedReader(isr); String res=br.readLine();​
sPage = כתובת ה- URL. strAllParameter = שורת הפרמטרים שנשלחת ל- URL. res - המשתנה ששולף את קוד השגיאה / אישור שחזר מה- URL. תודה

האזרחק

New member
דוגמא

הנה דוגמא שבה אני משתמש כדי לקבל את הHTML של אתר מרוחק, לגבי הפרמטרים תצטרך לחפש עוד קצת אלא אם כן אפשר להעביר אותם ב QUERYSTRING ואז אתה יכול להוסיף אותם ל URL שאותו אתה פותח:
Function Return_HTMLContent(ByVal sURL As String) Dim sStream As System.io.Stream Dim URLReq As System.Net.HttpWebRequest Dim URLRes As System.Net.HttpWebResponse Try URLReq = System.Net.WebRequest.Create(sURL) URLRes = URLReq.GetResponse() sStream = URLRes.GetResponseStream() Return New System.IO.StreamReader(sStream, System.Text.Encoding.Default).ReadToEnd() Catch ex As Exception Return ex.Message End Try End Function​
כדי לקבל את התוצאה:
Dim b As Object = Return_HTMLContent("http://www.tapuz.co.il") msgbox(b.tostring)​

../images/Emo8.gif כן יש פה גם מתכנתות...

ראיתי שיש פה עוד שאלה על מערכת סליקה ב-asp.net, אז אם מישהוא מכיר...

האזרחק

New member
עדיין לא הסתדרת?

איך את אמורה לבצע את הבקשה? ע"י שליחה של טופס או ע"י שליחה של QUERYSTRING?

לא

אני צריכה לשלוח string של פרמטרים אבל שלא יראו אותם בשורה של ה-address של הדפדפן. נראה לי שצריך להשתמש באוביקט של IO איזה Stream או משהוא כזה. אז תודה וסלחתי...
ומה זאת השעה הזאת? לא יושנים...?

האזרחק

New member
אם את שולחת סטרינג

את יכולה לנסות את הדוגמא שצירפתי, בדקת אותה? ככה זה כשעובדים מהבית, אין יום ואין לילה

כן, תודה

עשיתי את 3 השלבים הראשונים בדגמה שלך, ועכשיו אני מנסה להבין איך לקרוא את ה- stream שמתקבל. אוף כמה דברים חדשים למדתי מהפרויקט הזה, אני מרגישה כאילו לא ידעתי כלום לפני כן. ולמה אתה עובד מהבית? ולמה ב-vb ולא #c?

pagis

New member
התממשקות בין JSP לדוטנט

מנסיון קצר שהיה לי זה די מורכב, מיקרוסופט וסאן לא חברים. אני ממליץ להשתמש בטכנולוגיות סטנדרטיות כדי לתקשר בינהן. אני יכל להגיד לך שכדי לתקשר בין שני רכיבי תוכנה, אחד רכיב ג'אווה והשני דוט נט נאלצתי לבנות סביב הג'אווה WEB SERVICE ולתקשר איתו עם הדוט נט, כך שתמצאי תקן סטנדרטי לפי מה שאת מעבירה בינהם ותעבדי איתו (סביר להניח שהעברת מידע XML-ית תעשה את העבודה, בצורה כזו או אחרת).

למעלה