מישהוא מכיר....

M16B

New member
מישהוא מכיר....

של פנפיקים שווים(של באפי כמובן) באנגלית או בעברית עדיף אנגלית.

ד י י ז י

New member
אתר עם המון פנפיקים של באפי ואנג´ל

כבר שמתי קישור אליו , אבל אני פשוט מתה עליו אז אני שמה שוב.

../images/Emo46.gif למה אנשים תמיד אוטומטית חושבים

שפאנפיק זה תמיד זוג?

כי בדרך כלל-

הפאנפיקים זה דברים שלא קורים ומה שאנחנו אוהבים זה לראות כול מיני יחד שוב או ביחד... אהם באפי ואנג´ל אהם אבל אני לא רומזת כלום:)

jAjAh

New member
למישהו יש של...

ג´יילס ודון? או של זאנדר וספייק?

מילה אחת- בלע!!! ../images/Emo5.gif

אוי זה נורא.. הבטן אני מרגישה אותה... יא.. מה עובר לכם בראש?

ד י י ז י

New member
קראתי כמה של זאנדר וספייק..

חמוד.. אני מצאתי דרך האתר באפי סרץ´ (buffysearch) בזוגות אם אני לא טועה.. אבל חצי מהאקישורים שם לא עובדים אז קשה למצוא..

talrv

New member
האמת אין לי זמן לקרוא..

אבל יש עוד כמה ווילו/באפי שלא הספקתי ואני יותר ממעוניינת לקרוא... ומצאתי אתרים שלמים על זאנדר ואנג´ל, קצת יותר פופלרי מזאנדר וספייק, אבל לא פחות טוב
זוגות שכוללים את דאון אני לא אוהבת במיוחד בגלל שאני לא אוהבת את דאון בפירוש, על גבול השנאה.. יש לי די הרבה אתרים של פאנפיקים שונים על הסדרה, ואני לרוב מחפשת את אלו עם הזוגות המיוחדים (או משהו שקשור לזאנדר), או באפי אנג´ל.. אם מישהו מוצא משהו טוב של באפי וזאנדר, הוא מוזמן להודיע לי.. ולאלעד, זוגות יותר מעניינים לרוב, התפתחויות שאין בסדרה, אבל קראתי כמה פאנפקים שלא ממש עוסקים בזוגות...

buffstar

New member
כן יש המון כאלה ...

בגלל שאני לא מעריצה של באפי/ספייק אז אין לי כמה אבל הינה אתר טוב עם הרבה פיקים טובים בכלי ויש שם גם המון ספאפי(באפי/ספייק) תעשי חיפוש בגוגל או משו...

M16B

New member
ספייק/זאנדר?

אנגל/זאנדר? ביחד? אתם רצניים??????????

Wicked Wicca

New member
אם כבר פאנפיקים מוזרים...

עכשיו אני קוראת אחד של ווילו/באפי. הוא ממש טוב, אני ממש אהבתי... אתם מוזמנים לקרוא...

talrv

New member
תודה ../images/Emo13.gif

ספייק זאנדר והווילו באפי נשמע מבטיח.. ולמי ששאל, רציניים לחלוטין *הולכת להתפקע מצחוק בחדר השני*

למעלה