מישהוא מחפש חליפה מGRAVITATOR??

bluerage

New member
מישהוא מחפש חליפה מGRAVITATOR??

אני כנראה מזמין חליה ואם קונים 3 יש 10% הנחה.... אז אם מישהוא רוצה להזמין מהם - זה הזמן! או אם מישהוא יכול לתת דעה על החליפות שלהם זה גם יעזור! צחי 054-4571371

andelman

New member
../images/Emo12.gif זול באופן מחשיד

חיפשתי בגוגל חוות דעת על החליפות שלהם וכל מה שמצאתי זה בדיון בפורום dropzone, המגיב השמיני הזכיר את החברה ולא המליץ אם מישהו יודע יותר...

bluerage

New member
מחיר זול חבלז!!!!

מישהוא מכיר את החליפות האלו??? אין לזה קשר לICARUS מניוזילנד שאלתי כבר את UV... :) הם מדרום אפריקה והמחיר בRAND שזה זול מאוד!!!! חליפה של 850 זה בערך 600 ש"ח!!! אני ישלח להם מייל לגבי זמנים ומחירי משלוחה וכמויות!! :) צחי 0544571371

bluerage

New member
Icarus Air Wear - יש תשובה...

1. How long is it take to manufactore a jumpsuit? My delivery time on jumpsuits at the moment is 2 - 3 weeks 2. How much will be a delivery for Israel? For on suit $50 , For all 5 suits $ 290.00 (מי לימד אותו לחשב?!?!) 3. Is there a group discount? I will give you a 15 % discount for an order of five suits. Prices for suits are: Freefly suit = $140 Team suit with booties = $ 160 Fun suit wth no booties = $ 140 Camera suits = $ 140 נראה לי שווה ניסיון.... מי שרוצה עד סוף שבוע נגבש משלוחה ונזמין! צחי 054-4571371

למעלה