מישהוא מוכן להצטרף ל...

lena r

New member
זיגדון!

אני חושבת שהכתבה על זה שמוקי אמר שהיפ הופ בישראל זה סתם חרא וזה לא רציני.אבל אני לא בטוחה, אם מישהו יודע על מה מדובר אשמח לקבל הסבר! נ.ב מתה עליך זיגי

*DOR*

New member
לא הליד אותי אבל הוא....

הראשון שעשה היפ הופ בארץץבלעדיו ובלעדי שב"ק ס´ הרבה אנשים לא היינו נכנסים לקטע של ההיפ הופ בישראל. ללמשל אני, פעם ראשונה אני שמעתי פרסומות לפני איזה שנה וחצי שיש ספיישל של שב"ק ס´ בגלגל"צ ביום חמישי ב00:00, ולא היה לי מושג מה זה עסק שחור. אבל אני נורא אהבתי את נופל וקם שהושמע מלא פעמים ברדיו אז החלטתי להקשיב לספיישל ואז גיליתי את עסק שחור ולאט לאט נכנסתי לסצינה. ואני בטוח שיש עוד הרבה כמוני. אז בלעדי מוקי הרבה לא היו פה, והרבה גם לא היו הולכים אחריוומנסים לעשות בעצמם היפ הופ עברי.

לפי מה שהבנתי...

הם העיפו את נימי בגלל שהוא קיבל חשיפת יתר ואת כל היחס הוא קיבל קנאה משהו כזה......

מוקי צדק ופשוט קשה לך לקבל את זה...

אנשים תבינו מה שמוקי אמר הוא פשוט נכון..... לבוא קצת יותר ממאה איש למועדון לא ממש מוכר בתל אביב זה עוד לא סצינה לבוא קצת יותר מ-500 איש לארוע שאמור ליהיות השיר של ההיפ הופ בארץ זה גם לא סצינה...... אתה חושבים שבגלל שסאבלימינל הוציא דיסק ועכשיו מתחי להצליח זה אומר שכל הארץ מכירה אותו.....וזה לא נכון סאבלימינל מתחיל להצליח במוזיקה הישראלית אבל אולי חשבתם פעם על זה:מי מקשיב למוזיקה ישראלית???המוזיקה הישראלית כבר שנים נמצאת בירידה ורוב בני הנוער בארץ מעדיפים לראות אמ טי וי סאבלימינל זה לא אמינם!! אתם חושבים שבוייאקה עכשיו מוכרים? תתפלאו אבל עדיין לא לאנשים למשל לקח מלא מלא זמן להכיר את הדג נחש שאני ידעתי מי הם כבר לפחות חודשיים לפני.... קחו למשל את כלא 6 לכו ברחוב תשאלו אנשים אם הם יודעים מי אלה כלא 6 וותפלאו שלאנשים אין מושג מי אלה לעומת זאת לנו הם נראים סופר מוכרים כי הם להקה מאוד מאוד נחשבת בהיפ הופ הישראלי תגידו לאנשים לכלא 6 זה כמו שאני יזרוק לכם עכשיו שם של להקה מתחילה צעירה כמו חבלה אקוסטית מכירים? לא ממש וככה זה עם כלא 6 תיהיה לנו ממש סצינה שיהיו לפחות 6 אומנים עם דיסקים ויהיו עוד שני מועדונים כמו הג´י ספוט ואנשים פשוט יתחילו לחיות את זה וזה יקח זמן

yoavon

New member
ואללה אחי, מסכים איתך במאה אחוז

לא יכולתי לנסח את זה יותר טוב

עידן אתה מכיר אותו אישית ש...

כבר אתה רץ לגנות אותו ? כאילו כן אני לא אוהבת אותו כ-MC אבל אני לא חושבת שזה בסיס לשנוא מישהו ותאמת אני לא חשובת שיהיה אכפת לו!

slim girl

New member
מסכימה עם הסוכן G.... כי פשוט לפי

הכתבה עדיין לא מצאתי סיבה לשנוא אותו... והוא צודק בקשר לסצינת היפ הופ.

ICANNt

New member
אז מה אם הוא צודק?!?!?!?!

יכול להיות שהוא צודק ואפילו רוב הסיכויים שהוא במידה מסויימת צודק וממש לא איכפת לי שהוא צודק.... שלא יבוא מיד אחר כך להופיע בדיוק מול אותם האנשים שהוא השמיץ ושלא יצפה מהם לקנות דיסקים, ששאר אוהבי שבק ס´ בארץ (ויש הרבה) יקנו את הדיסק שלו (אני בספק) ממני ומשאר ה"קהילה" המסויימת הוא יכול לשכוח

MC JaNaNa

New member
יאמאן! דר"א גם אם מוקי צודק אז...

הוא לא היה צריך להגיד את זה...הוא היה צריך לפרגן לנו בעיתונות הוא לא יכול לרדת עלינו ואז להיות איתנו....הוא היה צריך לדבר רק ראסמי על הדברים הטובים...וכמה שייש לנו פוטניציאל

da^Lord

New member
ממני הוא לא ישכח.

והוא לא אמר שום דבר רע נגד הקהילה, רק אמר שאין שצינה כל עוד היא לא מגובה בהשמעות רדיו.. ויש משהו במה שהוא אומר. ואם הוא שחצן בגלל שהוא אומר שהוא יפציץ את הרדיו, אתם מכירים ראפר לא שחצן עם אגו מנופח? זה חלק מכללי המשחק, ואני בטוח כבר עכשיו שהם יצליחו איתך או בלעדיך.

ICANNt

New member
אני אצטט אותך

"רק אמר שאין שצינה כל עוד היא לא מגובה בהשמעות רדיו.." איזה מין שטות זאת????????? מה? לפני ההשמעות ברדיו לא קיים כלום???? ממצב אפס קופצים ישר לרדיו? לפני שהממסד במדינה הפסיק להתכחש למוזיקה המזרחית אז היא לא היתה קיימת ולא קנו קלטות????

slim girl

New member
איך הוא בדיוק השמיץ?!?! הוא סה"כ

אמר שאין עוד סצינה! אין קהילה גדולה! איך הוא השמיץ בזה...? דרך הרדיו אנשים מודעים יותר למוזיקה...! המוזיקה קיימת אבל לא הרבה אנשים מודעים אליה. והרדיו עוזר להכיר בה! זה הכל... אני ממש לא מבינה מה ההתקפה הענקית הזאת נגדו.... ובאמת אתם אלו שעושים אותכם ראפרים ועושים שירי אגו כל הזמן... אז אם זה בקטע הזה כל הראפרים הצעירים שעושים אגו הם שחצנים - so what?! that`s just the way it is... ג´אננה - אם כל הדברים שאמרת עליו שהוא שחצן אגואיסט ומתלהב זה לפי השירים שלו... אז אתה די מכליל פה הרבה אומנים... כולל אותך אני חושבת לפי קטע ממש קטן שפירסמת... אתה באמת רוצה להכליל ככה? כאילו כל שירי האגו מבוססים על להיות אגואיסטים, שחצנים ומתלהבים - לא ככה? אם לפי הכתבה - עדיין מחכה לתשובה למה. כי הוא לא השמיץ אף אחד מהקהילה, הוא רק אמר שהיא קטנה - זה הכל. לא הייתה שום השמצה.... ד"א - האם יש אמנים בישראל שלא שרים אגו בכלל.....? בלי קשר לנושא - סתם שאלה...?

MC JaNaNa

New member
מה הקשר?!??!?! מה אתם מגנים עליו

שישר אגו...גם אני שר אגו. אבל אני לא מלכלך על המקום שממנו אני בא כמו שהוא עשה זה כבר לא אגו זה ליכלוך הוא בן אדם צבוע...

slim girl

New member
כי אני מנסה להבין למה אתה מתקיף...!

זה הכל! רק להבין למה מתקיף! למה אתה אומר כל הדברים האלו עליו! זה הכל! למה שאני לא אגן על מישהו שסתם אומרים עליו דברים? מתי הוא ירד על המקופ ממנו הוא בא?!

ICANNt

New member
דבר ראשון

הוא לא אמר שהיא קטנה, הוא אמר שאין אז מול מי הוא הופיע בפארק? מול אוויר? דבר שני, מותק, אם היית שומעת את החומר שאני כותב לא היית מגלה ולו חצי אגו ואם כן אז רק בציניות או פארודיה

slim girl

New member
הוא כו דיבר על קהילה קטנה.. ציטוט:

"אני חושב שהיפ-הופ צריך את המיינסטרים שלו, הוא בנוי על כל מיני סגנונות וצורות תקשורת, זה לא מעניין שרק 200 איש יודעים על זה, זה לא מעניין ללא ההמונים, זה חייב להיות גדול"." מה סה"כ הבן אדם אמר שמתנפלים עליו? שלדעתו הקהילה צריכה להיות יותר גדולה! זה הכל! והוא צודק! הוא רוצה שזה יהיה יותר גדול - אסור לבן אדם לשאוף ליותר? אני מסכימה עם הסוכן G, שהוא אמר שאם תלך ברחוב ותגיד כלא שש, יגידו לך "מי?!"... אותו הדבר על עוד אמנים שנחשבים לענקיים בהיפ הופ הציוני... אני די בטוחה שהקהילה תגדל בעקבות הפרסום שההיפ הופ הציוני מקבל לאחרונה... אבל בנתיים היא קטנה - זו עובדה וזה סה"כ מה שמוקי אמר... וכמו הפתגם - מזבוב עשיתם פיל.... ואחי - אם אתה כותב היפ הופ ציוני ללא אגו אני אשמח לשמוע..! יש דווקא ראפרים צעירים שכותבים יפה לאללה - אבל עדיין עם אגו... אני אשמח לשמוע גרסה בלי אגו...

ken kaniff

New member
נראה לי שכל הבעיה היא הגדרת "סצינה"

פשוט אלה שכועסים מבינים "סצינה" בתור קהילה, בתור אנשים שאוהבים וקונים היפהופ, והשאר, אלה שמבינים את מוקי, מגדירים "סצינה" בתור זרם מצליח ומרכזי שמקבל חשיפה בכל הארץ. ובגלל זה כל הבעיות. ליאור

למעלה