מישהוא בחיים?

LeAnNe

New member
מישהוא בחיים?../images/Emo112.gif

טוב אני אנסה להחיות את הפורום (אם בשלב הזה צריך לעשות את זה אז מה יקרה בעוד יומיים?). אז אם הפורום חשוב לכם תגיבו! בקיצור אני פותחת בזאת שירשור תמונות! אז שרשרו הנה את התמונות שיש לכם בנושא רק בישראל. ויש לי שאלה קטנה: בפרק האחרון של העונה השלישית (מתי שלימור הודיעה שהיא פורשת) כתבו כל מני עובדות עליה אז מישהוא זוכר כמה פייטים כתבו שיש בשמלות שלה?

LeAnNe

New member
ודבר אחרון שאני חייבת להוסיף:

עוד 3 ימים ליום הגדול!!!

LoLo16

New member
../images/Emo6.gif!

זה הסטיקר שעשיתי...
הנה עוד אחד- ד"א- בקרוב יעלה אתר ההורדות שלי בשנית, למי שזוכר אותו משנה שעברה, הוא יעלה בעזרת השם עוד השבוע!

עוד יומייםםםםםםם../images/Emo70.gif ../images/Emo16.gif

סוף סוף! רק חסר לשמעון התחמן שימצא תירוץ אחר הפעם
. תמונות? אין לי משהו מיוחד...
ניר

../images/Emo9.gif

ואצלי הציפיה גדולה עוד יותר, כי כולם מדברים על הקליפ המקסים והמגניב שהיה בגיא פינס, אבל אני הייתי בטיול שנתי והפסדתי, אז אני עוד יותר במתח

LeAnNe

New member
גם אני לא ראיתי...

אבל עם המזל שלי אני יודעת שבטח הטלויזיה תהרס ביום חמישי או שפתאום אבא שלי יחליט שהוא רוצה לראות משהו אחר...

Skiter

New member
עמוס יש לי רצון להרביץ לעצמי חזק../images/Emo70.gif

אתה לא בן 20+

PopPy

New member
אז תרביץ!../images/Emo6.gif

על חשבון הבית שקד
חחחחחחחחחחחחח... הרגת אותי...

Skiter

New member
לא אני רוצה לנהל את הפורום הזה../images/Emo70.gif

אתי זממה בסודי נגדי

Snitch

New member
אז תקרא למנקות בקניון הזהב ../images/Emo88.gif

או לאחד ההורים באזור המשחקים.. הם יכולים לעשות לך את הטובה הזאת

דRדכוסי

New member
../images/Emo26.gif

יש לי המון תמונות רק שזה בקובץ word שלא עולה לפורום וגם עם מפצלים אותו קשה מאוד שהוא יעלה לכן אני צריך לשמור כל תמונה כקובץ תמונה וכדי לעשות את זה אני צריך לפחות שעה אחת פנויה והבעיה האי- אין לי זמן

אכן מחרררררר../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo16.gif

יום חמישי-יום טלוויזיה! רק חבל שיש לי מחר שעה ראשונה קופרטסטטטטט *מתאבד* לכן, יכול להיות שאני אהרג לפני שרק בישראל תתחיל...
ניר

למעלה