מירס

מירס

היי. הרצתי חיפוש בפורום על מירס, ולא מצאתי כלום, חוץ מכמה הודעות שקוראות לעובדי מירס לתרום משהו מהידע שלהם. אז הנה. אני עובדת במירס בדיוק שבוע, ועכשיו אני בקורס שירות לקוחות. זה לא שונה מקומות אחרים של שירות לקוחות שעבדתי בהם, חוץ מזה שאני ממש ממש ממש מתחילה לחבב את החברה (ולא ידעתי עליה שום דבר לפני זה). יש לי רק דברים טובים להגיד עליהם. בתכל'ס - שירות לקוחות זה אותו דבר בכל מקום. הלקוח הישראלי הוא אותו הלקוח. התנאים - פחות או יותר זהים. אבל אם יהיה לי עוד משהו ךתרום - אשמח.

שמחה לשמוע שאת נהנית שם

איך התנאים לעובדים? הכוונה מבחינת השכר והטבות שונות.

אותו דבר כמו בכל מקום

ההשתתפות על הסלולרי יותר נמוכה מהחברה הקודמת שעבדתי בה. גם העובדים משלמים על ריגטונים, וכל מני תכנים - משהו שקצת מעצבן אבל לא נורא. החברה מפוזרת על 4 מבנים שונים, מה שיכול להעיק קצת בהתחלה עם כל הביורוקרטיה, אבל תכל'ס הקורס מתקיים בבניין מסויים, ואח"כ העבודה בבניין מסויים - אין יותר מדי התרוצצויות. השכר - כמו בכל מקום. יעדים - כמו בכל מקום. אני מקווה שהם באמת גמישים ומתחשבים בסטודנטים כמו שהם אומרים. חוץ מזה הכל נראה ממש ממש טוב. אין לי יותר מדי ידע עדיין. הדבר שהכי לא נח לי באופן אישי - מירס היא חברת בת של מוטורולה. וככזו - כל המכשירים הם של מוטורולה. מעולם לא היה לי מכשיר של מוטורולה. המכשירים, באופן יחסי, הרבה הרבה פחות נוחים לתעול מאשר נוקיה (אם כי נראה שהם הרבה יותר מוצלחים מכל שאר הבחינות האחרות). לוקח המון המון זמן להתרגל למכשיר, ויש דברים שעד עכשיו לא הבנתי איך עושים. כן יש בזה יתרון - לכל הלקוחות יש את אותו מכשיר תכל'ס - מבחינת תפעול (מדגם מסויים ומעלה, שתכל'ס זה כמעט כל הלקוחות). ברגע שאני יודעת לתפעל את המכשיר האישי שלי, אני יכולה לעזור ללקוח פחות או יותר בהכל בלי לפתוח את המחשב או לרוץ לחפש אחרי הדגם במסויים שעליו הלקוח רוצה לקבל שירות. בניגוד, למשל בחברה הקודמת שעבדתי בה, שבה היה ארון מלא מכשירים (ומא מטענים - בלאגן אטומי) וכמעט כל שיחה הייתי צריכה לרוץ להביא מכשיר אחר. זה ייתרון מצויין (חוץ מזה יש מרכז שירות של מוטורולה ממש בבניין והם נותנים שירות לעובדים - מאוד מאוד נח). מעבר לזה - אני מניחה שאדע יותר כשאתחיל לעבוד

Black Star

New member
נצל"ש - שאלה קטנה ../images/Emo13.gif

אולי תוכלי להסביר לי למה המון מהלקוחות (בדגש על בני דודינו, אבל לא רק) מתעקשים לקרוא לחברת פלאפון "מוטורולה"? או כמובן, כל אחד אחר מכם, אם אתם יודעים. זו תעלומה שאין כדוגמתה, ההסבר היחיד שאני מצליחה להעלות על דעתי זה שהסניף של פלאפון שנמצא ליד המרכז שלנו שוכן יחד עם המרכז של חברת מוטורולה...

זה בגלל ש

פלאפון הייתה שייכת פעם למוטורולה. בדיוק כמו מירס היום. וכאן ראוי להבהיר - היום פלאפון אינה שייכת לחברת מוטורולה. היא שייכת לבזק. מירס ופלאפון הן שתי חברות סלולריות שונות לגמרי. להתקשר ממירס לפלאפון וההיפך, זה כמו להתקשר מאורנג' לסלקום.

למעלה