מירס מתנדים

יוני43211

New member
מירס מתנדים

שלום לכולם ... למי יש מירס
... אם למישהו יש מירס לא מוגבל ניתן לצור קשר איתי ...
ניתן לשלוח לי את הקוד הוקי טוקי במסר אישי+שם..
גם בקרוב אפרסם את מנוי הביפר שלי
יוני

La Gamba

New member
אארג, גם אני רוצה.

לפחות קיבלתי היום את המצלמה שלי CANON A75, דיגיטלית. 1300 שקל! (100 שקל מטען, 150 שקל כרטיס זיכרון) רזולציה סבירה של 3.2MP, אבל מה שהכי מגניב זה שזו מצלמה דיגיטלית (לתמונות) שיכולה לצלם קטע וידאו, עם קול למשך רבע שעה. (שזה הרבה זמן בשביל מצלמה רגילה)

מתנדב

New member
רק רבע שעה הסרטה ?

אני יכול במצלמה שלי עם כרטיס זכרון 128 להסריט 47 דקות באיכות מעולה..

שלום30

New member
La Gamba תתחדש מצלמה מעולה ../images/Emo127.gif

באותה אריזה של המצלמה נשלחת גלויה המזכה אותך חינם בקורס הכרת המצלמה וצילום חינם, בתל אביב. (צריך להרשם מראש) דרך אגב צילום בוידאו בדגם שלך מקליט גם קולות !!! המטען היה מצורף למשלוח מצלמה או שהוא תוספת שלא מחייבת רכישה ? מה שנותר הוא ללמוד את כל הפונקציות במצלמה (מצורפות 2 חוברות הסבר אחת על המצלמה והשניה על התוכנה).

La Gamba

New member
תודה!

המממ... אני אבדוק את הקטע עם הקורס. זה מה שאני אוהב בדגם הזה, שהוא קולט ומשמיע קול בנוסף לוידאו, וזה מאוד טבעי, השימוש הזה. אני קצת מבולבל, קניתי מטען כי זה נראה לי נדרש. אבל משום מה יש חיבור חיצוני לחשמל במצלמה (לא מובן לי בדיוק למה זה) (יש גם חיבור למטען, גם זה לא מובן לי). בכל מקרה, נשאר רק להשיג נרתיק לMP3 ולמצלמה, ואני מסודר!

שלום30

New member
אני לא חושב שיש לך חיבור לחשמל

המטען חשוב ודרוש לטעינת הבטריות שנגמרות בצורה גי מהירה תוך כדי השימוש במצלמה. חיבור לחשמל ? אני לא חושב שיש, ואשמח להיות בטוח. שאר השקעים שיש לך במצלמה הם: חיבור USB להעברת התמונות למחשב, חיבור אודיו וידאו להצגת התמונה בטלויזיה. תמונת הציוד הנלווה למצלמה http://www.dpreview.com/news/0402/PMA/Canon/a75specsview.jpg הסבר בעברית על המצלמה מצלמה דיגיטלית A75 Canon עם 3 שנות אחריות מידע באנגלית http://www.dpreview.com/news/0402/04020905canona75.asp

tapuach

New member
יש מירס, רק אין כסף

המירס והביפר זה מהמשטרה או ממד"א ? (ראיתי תמונה של אמבולס בכרטיס שלך) אני יודע שנהגים של מד"א (מתנדבים, עובדים) חייבים ביפר, ולגבי המירס ... נו גם מתנדבים 'רגילים' מקבלים ... לא יודע אם זה כרוך בתשלום או משהו ... אני עדיין מנסה להשיג ביפר ...

מעבר לחור בראש זה לא עוזר בגרוש..

ב"ה אני גם עם מירס (שני מכשירים ליתר דיוק) ומס' ביפרים. רק כאב ראש.... מאד מעניין אותי מ.מ. של קשיש. או מב"ט... בודדים ההתראות שמקבלים שם, וגם אז מה בדיוק זה מוסיף לי? לכל הלהוטים אחרי מירס/ביפר. אחרי שנתיים צמוד לערכה סלולרית. (מירסים, ביפרים וכו') זה יוצא מכל החורים.... (לכן רוב היום זה כבוי...)

tapuach

New member
לאחר ניסיון אישי כאוב ....

בתור אחד שיש לו 13 פלאפונים, אני שואל אותך למה לך שני מירסים, ומס' ביפרים ? אתה לא יכול לעשות את אותו השימוש בביפר ומירס אחד ?

כל אחד קבוצות אחרות...

ב"ה שלום, במכשירי הביפר הישנים (GLS השחורים) ניתן לצרוב עד 4 קבוצות. בחדשים (הכסופים) ניתן עד 8. ומה לעשות וזה לא מספיק??? כנ"ל במירס, ישנו גרופ, והיות ואני על מס' גרופים, מחזיק 2 מכשירים.

שוטר82

New member
חחחחחח מזכיר לי קטע

אחרי סיור ביקשתי סיוע הביתה מאחת הניידות שלנו מפה לשם התקבל אירוע על גנבה הניידת סיור לקחה אותנו לשם- קיצר- אנחנו מגיעים למקום מה אנחנו קולטים אחד שגנבו לו את הפלא פון- אבל הוא כולו עם פלא פוןנים כל המינים כל הסוגים- אני והשוטר מסתכלים אחד על השני מנסים לו לצחוק-.. זהו אירוע די מצחיק.יצורים לא חסר בראשל"צ

tapuach

New member
אלוהים יעזור לך ...

בעצם, זה יותר נשמע לי כמו מקרה שכבר אלוהים לא יכול לעזור. איציק, שמעת על המושג Sharing ?
תתחלק, תתחלק ... כל ישראלים אחים

למעלה