מירן מה דעתך על זה?

OrenJuice

New member
מירן מה דעתך על זה?

לקראת עדלאידע, שרשור התחפושות הקריאטיביות, הפשוטות והממוקדות (לא המושקעת ולא משהו בסגנון בניני התאומים) ביותר שהתחפשתם לה. צרפו ג'ייפגים (לא תחפושות של אחרים, כי כאלה יש לכולנו די והותר). אם ממש תהיה היענות, אכניס לכאן כמה משלי (דווקא ביותר קריאטיביות לא הצטלמתי, לא נורא).

הממממ....לא יודע

קודם כל, סחתיין על רוח היזמות שנפלה עליך. צריך עוד כאלה בפורום. בקשר לרעיון שלך, אני חושב שיש סיבה לכך שרוב המשתתפים בפורום כותבים בשם בדוי ולכן אני לא רואה הרבה סיכויים שמישהו יסכים לשלוח תמונה שלו. מעבר לזה, הרעיון לא קשור ממש לפרסומות, אפשר לעשות אותו כמעט בכל פורום אחר. אני חשבתי שאולי נעשה תחרות אד-באסטינג. כלומר לקחת מודעה קיימת ובעזרת שינוי קופי או אלמנט אחר במודעה להפוך לה את המשמעות. מה אתה אומר?

OrenJuice

New member
תמונה שלי מהגן מחופש לשוטר

ממש תגרור אנשים להציף את הרחוב שלי בקריאות גנאי. אד-בסטינג.. תעשה.. לי אישית זה קצת נמאס.. אולי לאחרים לא.

OrenJuice

New member
אגב

זה דווקא כן קשור לפרסומות או יותר נכון ליוצריהן. כשזה עבור הלקוח/בוס/מנהל הקריאטיב אנחנו יודעים, מי פחות ומי יותר, להפגין יצירתיות ובכך לעיתים מאוד קרובות אנחנו מזניחים את היצירתיות בחיינו אנו. הפגנת הכישורים בחיי היוצרים יכולה להתבטא בחג הממשמש ובא או באלה שקדמו לו, אתה לא חושב?

שמע, אין לי התנגדות עקרונית

הגבתי ככה מתחושת הבטן שלי לרעיון, אבל אם אחרים בעניין אז סבבה. בוא נשמע מה אחרים אומרים? בלי כל קשר ובלי ציניות, באמת סחה על היוזמה!

צימט

New member
תחפושת ממממ......

אני אולי אתחפש לערפת ואתלה את עצמי. רוצה תמונה של לפני או אחרי ???

למעלה