מירי

מירי

שלום, יש לי משהו שמפריע לי קצת.. יש לי כמו שחור במפשעות... וזה לא ממש יפה.. איך מתפטרים מזה?.. יש משחה או משהו שאתם/ן יודעים? תודה וחג שמח :p

מה הכוונה?

את מגלחת? אולי זה הנקודות שלא יורדות בסכין? כדי שהשיערה תתלש מהשורש יש להסיר את השיער בדרך אחרת.

לעונג אישה..

כן העור יותר כהה אבל זה בחלק קטן כזה.. וזה לא נעים.. :\ את יודעת אולי איך אפשר להוריד את זה? כי זה לא ממש נעים.. תודה לך :)

האם זה התחיל

רק כשהתחלת להוריד שם שערות או שזה היה קודם? האם זה נראה כמו כוויה? האם זה כואב?

לעונג אישה..

זה היה גם לפני שהורדתי שערות.. וזה לא כואב זה נראה כמו לכלוך כזה. ואני מתקלחת כל יום .. אולי זה קשור שאני בחורה מלאה?(דרך אגב אני בת 16 וחצי)

ToryMaster

New member
לא חושבת שיש קשר

נראה לי הגיוני שבאזורים מסוימים בגוף יהיו כהויות יחסיות (מתחת לעיניים נגיד), בעיקר באזורים עם עור עדין ורגיש כל כך. אני מציעה לפנות לקוסמטיקאית או משהו ולשאול.

ל ...ToryMaster

גם לי נראה שבאזורים מסויימים בגוף יהיו כההים אבל זה משהו לא ממש אסתטי.. אני חושבת ללכת לרופאת עור ולשאול אותה איך אפשר להוריד את זה..

האם את מתכוונת שהשפתיים הפנימיות

שלך כהות? כי אם כן, זה נורמלי וטבעי, זה לא לכלוך, או מחלה, וזה לא קשור כלל להיותך בחורה מלאה. יש נשים שזה ורוד אצלן ויש נשים שזה כהה. גם אצלי השפתיים הפנימיות הן כהות. קבלי אותן באהבה, כי זה חלק מהגוף שלך. חשבי על הצבע כמשהו פראי, מיוחד ומדליק.

ל..מחית תפוחים

זה גם אבל פחות.. יותר מפריע לי איפה שהיריכיים הפנימיות ליד המפסעות.. זה יותר בולט זה שחור כזה..

מצטערת אבל מהתיאור שלך קשה לדעת

את המיקום המדויק. אולי כדאי להראות את זה למישהו שאת סומכת עליו ונוח לך בקרבתו (אמא, אחות וכד'), או אפילו לשאול גיניקולוג.

למעלה