מירי Vs. קרן http://www.eonline.co.il/wiseCouple.asp?id=148
V viko222 New member 3/8/06 #12 גם אותי עצבן שכתבו מלכה בדימוס אבל זה יכול להיות מחמאה כלומר שהיה לה את התקליט הוא היה להיט.. עכשיו מחכים לתקליט השני.. מקווה שהבנתם..כי אני לא אהבתי תעצמי
גם אותי עצבן שכתבו מלכה בדימוס אבל זה יכול להיות מחמאה כלומר שהיה לה את התקליט הוא היה להיט.. עכשיו מחכים לתקליט השני.. מקווה שהבנתם..כי אני לא אהבתי תעצמי
נ נונה מסיקה New member 3/8/06 #6 תודה רינת...../images/Emo9.gif../images/Emo85.gif מה רע באמת בשלמה המלך ושלמי הסנדלר?
פ פעמיים בוסקילה123 New member 3/8/06 #7 לא ברור לי../images/Emo132.gif../images/Emo163.gif מה כל כך רע בשלמה המלך ושלמי הסנדלר? זה הצגה מעולה.
לא ברור לי../images/Emo132.gif../images/Emo163.gif מה כל כך רע בשלמה המלך ושלמי הסנדלר? זה הצגה מעולה.
P pRimaVeriTaVIV New member 4/8/06 #14 ממש דיווה דרמטית../images/Emo6.gif../images/Emo121.gif מלכה בדימוס, הא? נראה מה יגידו כשייצא הדיסק השני והוא ייקבל פלטינה כפולה אחרי חודש של מכירה ובאמת מה רע בשלמה המלך ושלמי הסנדלר?
ממש דיווה דרמטית../images/Emo6.gif../images/Emo121.gif מלכה בדימוס, הא? נראה מה יגידו כשייצא הדיסק השני והוא ייקבל פלטינה כפולה אחרי חודש של מכירה ובאמת מה רע בשלמה המלך ושלמי הסנדלר?
מ מורושית2 New member 4/8/06 #15 ../images/Emo26.gif בקשר ל"שלמה ושלמי.." הם די צוחקים.. לא צריך לקחת ברצינות. זה לא שהם באמת חושבים שזה מחזמר לא טוב. ראיתם מה הם נימקו- בגלל הנשיקה עם מוקי אז כאילו "הלהקה" זה יותר טוב.
../images/Emo26.gif בקשר ל"שלמה ושלמי.." הם די צוחקים.. לא צריך לקחת ברצינות. זה לא שהם באמת חושבים שזה מחזמר לא טוב. ראיתם מה הם נימקו- בגלל הנשיקה עם מוקי אז כאילו "הלהקה" זה יותר טוב.