מירי - ראש הממשלה הבאה!

zlildror

New member
מירי - ראש הממשלה הבאה!

טוב.. אז ההצבעה שאני חושב שלא דיברו עליה בפורום, אבל היא הכי חשובה היא כמובן : בחירות 2006 - חגיגת דמוקרטיה ! (מה שלדעתי מצריך הודעה נפרדת, ולא במצביעים למירי כדי שהרבה אנשים ישמו לב.. אז בבקשה לא לכעוס..) אז לכל אלו שהם חסרי זכות הצבעה וגם אלו שיש להם זכות הצבעה אבל לא בא להם להצביע כי "כולם שקרנים,נבלות,חארות" (חוץ ממרצ !!), ESC עושה בחירות לצעירים -> משמע כל אחד, גם אם הוא חסר זכות בחירה בבחירות האמיתיות לכנסת, יכול להצביע למפלדה אמיתית אחת (כזו שבאמת מתמודדת בבחירות -> מרצ מרצ מרצ), ולעוד אדם אחד, מי שלא יהיה, שהיה רוצה לראות בתור רוה"מ... ואני שואל בכנות.. מי יותר מתאים לתפקיד ממירי (אההמ...אפילו לא יוסי ביילין !) ? כל הרעות בחברתנו ובארצנו תעלמנה כלא היו !! מירי לשלטון...

zlildror

New member
אההה..והכי חשוב..

לכו להצביע ולהשפיע ! התוצאות ישודרו בערוץ 2 במשדר המרכזי - מה לא בא לכם לראות את מירי בערב הכי עמוס ברייטינג בשנה ???

hilali1

New member
היא מופיעה באותו ערב בזאפה ../images/Emo168.gif

כך שבטח לא נראה אותה...

zlildror

New member
סורי...לא ראיתי...

ולא התכוונתי שיראיינו אותה, אלא פשוט שידברו עליה... תמיד שמדברים על מירי בטלוויזיה מרגישים כיף :)

perrinat

New member
אני שמה מירי בקלפי../images/Emo9.gif

בשנה הראשונה שהצבעתי (זה היה בצבא) הצבעתי לנטליה אוריירו
3 שנים אח"כ- הצבעתי לשאקירה
ובבחירות המקומיות- הצבעתי לרוני סופרסטאר. השנה אני הולכת להצביע למירי
|וההודעה הזו נכתבה בשיא הרצינות|

hilali1

New member
דווקא היא אמרה שהיא כבר לא בעניין

"הייתי מאוד פוליטית פעם, אבל עם הזמן התפכחתי והיום הכל נראה חסר משמעות. הייתי מוכנה להירתם לעזור לאנשים, אבל לא בקמפיינים פוליטיים אלא בסתר. אני מאמינה גדולה בצדק, ורוצה שכולם כאן יחיו בכבוד, גם הפלשתינים".

hilali1

New member
כן הא../images/Emo35.gif

ואם זה יקרה פעם בטעות שהיא תהיה שרה או ח"כית.. (אני לא אמשיך את המשפט)

למעלה