מירי כרוקרית.

Nimrod121

New member
מירי כרוקרית.

מה דעתכם על מירי בתור רוקרית? בהופעת הבכורה שלה, מתוך סיבוב ההופעות השני, בדיוק לפני שהיא שרה את השיר "עכשיו אתה חוזר בחזרה" (שיר רוק שנכתב והולחן ע"י אריק ברמן, והוא היה זה שהעניק לה אותו), היא סיפרה עליו סיפור. היא סיפרה כי לפני צאת אלבום הבכורה, היא רצתה להקליט אלבום רוק ולהיות מעין נערת רוק. היא התייעצה על כך עם אורי. והוא אמר לה להסתכל במראה ולחשוב על זה. כשהיא הסתכלה במראה, היא ראתה מראֵה של נערה תמימה, שאין לה מראֵה או אופי של "נערת רוק" וכל מה שקשור בכך. לכן, הרעיון שמירי תקליט אלבום רוק ירד מן הפרק ואלבום הבכורה שלה מורכב משירים שמשתייכים לז'אנר אחר (בויקיפדיה מגדירים את הסגנון שלה כ"פופ, אתני"). אך יחד עם זאת, היא שמחה שבאלבום הנוכחי שלה ("שלום לאמונות") נכלל השיר "עכשיו אתה חוזר בחזרה", שהוא שיר רוק שביטא במידה מסויימת את הרצון של מירי לשיר שירי רוק. מעין מתנה שכזו. ייתכן כי לא סיפרתי את הסיפור כהלכה ויש בו מספר טעיויות ממש קטנות, לא בדיוק כפי שהסיפור סופר על ידי מירי. אך אתם מוזמנים לתקן אותו או להוסיף לו במידה וטעיתי. אך נניח ומירי הייתה מקליטה למרות הכל, אלבום שסגנונו נוטה לרוק (זאת אומרת, שהוא מכיל שירי רוק בלבד) והייתה משווה לעצמה מראה של רוקיסטית מן המניין. האם עדיין הייתם רוכשים את אלבומה ומאזינים לשיריה, הולכים להופעותיה וכו'? אתם בכלל אוהבים את הסגנון הזה? הכל בגדר דיון, כמובן. לכן אתם מוזמנים לענות על השאלות הללו (ורצוי שאלו יהיו תשובות פתוחות ומוסברות. לא של "כן" או "לא").

won the game

New member
אני בהחלט רוצה שמירי תתפתח מוזיקלית!

זמרת גדולה נמדדת גם כאשר היא משנה דברים בקריירה שלה. ואני לא ארצה לשמוע את אותו קו פופי-אתני גם באלבומים הבאים... או לא *רק* אותו. השיר הוא מהאלבום האחרון הוא טעימה מעניינת להיפ-הופ מזרחי. למרות שהוא מעיק לעיתים:) עכשיו אתה חוזר בחזרה הוא ניסיון מוצלח למין בלדת-רוק-חצי-זועמת והיה ברור מההתחלה שהוא יצליח במצעדים. אלה דוגמאות והוכחות לכך שמירי צריכה להתנסות בסגנונות נוספים! מבחינתי אפילו לעבוד עם מפיקים נוספים (עם כל הכבוד לאורי בעלה) ולתת לכותבים מוכשרים לתרום לה שירים לאלבום. אם היא לא תשנה-תחליף-תעז זה באמת יתחיל לשעמם
ואז חבל על בזבוז הקול האדיר שלה. זאת דעתי=] דיון מעולה נמרוד

ady18

Well-known member
עונה

לדעתי סגנון הרוק"בחוזר בחזרה" הוא מאוד מתאים למירי ומאוד מרגש . ומאוד אהבתי את זה שלא כול האלבום אותו סגנון. ומאוד מוצלח הסגנון הזה למירי. ודיון מאוד מענין נמרוד על הכבוד על הרעיון...

hilali1

New member
ובכן - דיון מעניין ../images/Emo9.gif

אני חושבת שבכל אלבום יש משהו אחר. סגנון אחר. באלבום הקודם היו יותר השפעות של עוד. האלבום הזה שהוא קצת יותר מגוון. מירי אמרה שכל אלבום הוא איזשהו תהליך ואיזשהי התפתחות. וככה גם יהיו השירים והסגנונות: רוק, פופ, אתני, היפ הופ וכו. כנ"ל לגבי השפות. אגב, היום הייתי בהופעה של פבלו רוזנברג וחשבתי לעצמי כמה מתאים להם לעשות איזשהו דואט ביחד

רוק לפי דעתי זה גם הגדרה כללית מדי

כי לדוגמא- ה"יהודים" זה רוק....ויש להם שירים(אומנם מועטים שאוהבת). האהבה שלי לאומנים היא לא פאנטית....אני צריכה כדי לשמוע כדי להחליט. אני לא אוהב הכל רק בגלל שם האומן שם. אני אישית שלמרות שהמראה של מירי משדר משהו אחד, יש בה מן הרוקסטיות וזה מתפתח.... יש למה לצפות זה בטוח... וגם מה זה מראה של רוקיטסטית?שתעשה לה תספורת מוהק?שתגלח שיער?איפור כבד?חבל על השיער היפה שלה שתלך עם מכנסי עור? גם את השמחה שהיא כל כך חורשת אני לא אוהבת ובכל זאת באה להופעות....כי לא המראה הוא הקובע

הופה, מירי כרוקרית../images/Emo99.gif../images/Emo85.gif

חוזר בחזרה זה שיר כ"כ יפה, והיא מבצעת אותו כ"כ טוב, שחבל שלא כל האלבום ככה!!!!! היא התברכה בקול אדיייייר, אז שתנצל אותו:) מצד שני, זה נחמד שהיא מנסה כמה סגנונות. "הוא" זה שיר אדיר, אבל מירי נשמעת הרבה יותר טוב בחוזר בחזרה. יותר מתאים לה רוק, קיצור.

אני לא במיוחד אוהבת את הסגנון הזה למירי

הסיבה שזה הצליח אצל מירי זה בגלל הקול שלה, הקול הזה שיכול להתאים לכל סגנון.. גם אם ניתן לה שיר ביפנית היא תוכל לבצע אותו הכי טוב בעולם.. אבל אני אישית לא חושבת שזה מתאים לה.. לא אוהבת את זה.. את "חוזר בחזרה" אני מאוד אוהבת ואני חושבת שהיא מבצעת אותו בצורה מושלמת אבל לא הייתי רוצה שהיא תשיר רק בכיוון הזה, בכלל לא הייתי רוצה שהיא תשיר רק בכיוון אחד... בגלל זה האלבום שלה ככה והיא טועמת מהכל. אני יותר אוהבת שהיא שרה "פופ אתני" איך שלא קוראים לזה.. ובערבית, בכלל אני אוהבת
(ברכת המלך שולט!)

hilali1

New member
ידעתי שציטטתי איזה שיר ידוע ../images/Emo98.gif

אבל לא הייתי בטוחה איזה

EVGIRL

New member
עונה../images/Emo3.gif

קודם כל זאת באמת נקודה למחשבה. אני חושבת שיהיה נחמד לשמוע אותה בכל מיני סגנונות...זה הרבה יותר מעניין. אומנם"עכשיו אתה חוזר בחזרה" באמת להיט ענק וממש טוב,אני אישית מאד אוהבת את השיר הזה... וכן,אני חושבת שאולי כן יכול להתאים לה קצת הכיוון הרוקרי... אבל אלה דברים שצריך לנסות...כמו שאומרים"אם לא מנסים לא יודעים"
לדעתי בזכות הקול של מירי הרבה סיגנונות יכולים להתאים לה,אבל כמו שאמרתי אלה דברים שצריך לנסות. ואני אישית מאד אוהבת רוק אז כן רוב הסיכויים שהייתי הולכת להופעות שלה גם אם היא הייתה יותר בכיוון הרוקיסטי.

pRimaVeriTaVIV

New member
דיון נהדר../images/Emo45.gif../images/Emo121.gif

"עכשיו אתה חוזר בחזרה" נשמע נהדר, מבוצע נהדר, מאוד מתאים למירי הז'אנר הזה-לפחות בשיר הספציפי הזה הייתי שמח לשמוע את מירי שרה עוד מהז'אנר הזה, ואז להחליט יותר טוב. קשה להחליט אם הז'אנר מתאים לפי שיר אחד אני לא חושב שיתאים לה אלבום שהוא רק רוק, אבל יותר שילוב של רוק בהחלט יתאים כמו שאמרו פה, יהיה נחמד לשמוע יותר גיוון מבחינת סגנונות אני לא חושב שזה קשור למראֵה. בהופעות אני לא רואה שום בעיה עם תמונת "מירי שרה רוק"

אממ...

לדעתי כל עוד זה רוק רך ולא קיצוני, רוק שמותאם לקול של מירי, זה יכול להיות ענק! אני מאוד מעריכה אומנים שאוזרים אומץ להתנסות בכיוונים שונים, גם אם לא תמיד נראה שזה מתאים להם במקרה של מירי, גם שמעתי אותה שרה שיר של עברי לידר וזה פשוט נשמע מקסים וסוחף! אני חושבת שזה ממש יתאים לה ואני אישית הייתי קונה אלבום רוק של מירי מסיקה, אבל שוב, כל עוד הוא מותאם לקול הייחודי שלה ולא מייצג צרחות ורעש שלא משתלבים בסגנון הווקאלי שלה. היא אולי לא נראית כמו רוקיסטית רגילה, אבל זה בדיוק מה שמייחד אותה
יש כל כך הרבה וונאבי-רוקיסטים בזמן האחרון שחושבים שאם הם יתלבשו כמו גותים ויצרחו במשך 5 דקות שלמות, הם רשמית הפכו לזמרי רוק נותנים בראש
מירי היא לא בנאדם רגיל, כמו שהיא נהגה לספר בהופעות שככה היא היתה עוד מימי הילדות שלה, אבל השוני הזה, הייחודיות שיש רק לה ושהופכת אותה לבנאדם שונה ולא רגיל, היא מה שעושה אותה כל כך מדהימה ומיוחדת! היכולת להצליח (לדעתי) גם בכיוון הזה, בלי שהוא יתאים לתדמית שלך או למי שאת מייצגת מתבטאת במיוחד אצל זמרת כמו מירי.

אריה31

Member
מנהל
יופי של דיון, קראתי הכל, דעתי בעניין...

מירי מוכשרת בטירוף, היא מתאימה לשיר את כל הסגנונות. כל שיר היא מבצעת ברמה גבוהה מאוד. מה שחשוב זה שהיא תלך לפי הלב. אם היא מרגישה שמתאים לה אלבום רוק או כמה שירי רוק, סבבה. אני באופן אישי חושב שאחרי שני אלבומים מאוד דומים, עם הרבה בלדות מצד אחד וגם כמה שירים עם נינוח אתני, למרות שאני מת על האלבום השני, בשביל מירי יהיה טוב לשנות קצת סגנון. רוק זו גם אפשרות טובה, אני אישית מקווה שלא רוק כבד מדי...

למעלה