מירי היום בערוץ 2 שעה 20:45

מירי היום בערוץ 2 שעה 20:45

חוץ מלהזכיר להזכיר שמירי תהיה היום בשעה 20:45 בערוץ 2 בתוכנית לתת רציתי להזכיר לכם את מצב העוני של המדינה שלנו. אם אין לכם לב, ואתם לא מוכנים לתרום, אז תתרמו רק בגלל שמירי שם |אני מקווה שאין אפחד כזה בפורום| המצב של העוני בישראל... אין מילים!!! מה אתם לובשים בחג? יש את אלה שלא חושבים על זה. הם חושבים אם הם בכלל יחגגו את החג!!! תעזרו להם לחגוג את החג כמה שיותר הרבה שמח! אז היום בשעה 20:45 בערוץ 2, לתת, תראו ותתרמו! שתהיה לכם שנה טובה ומתוקה! ליאור

../images/Emo99.gifדיי היא כזאת מתוקה../images/Emo99.gif

תמונה יפה
תודה מאיפה?

בדיוק באתי לפתוח על זה הודעה../images/Emo6.gif

את צודקת בכל מילה...יש אנשים שלא יחגגו את החג הזה, וזה עצוב
אני אישית אתרום.. רק לא הבנתי מה הקשר למירי?
בגלל שמירי מופיעה נתרום? אני מאוד מקווה שאין פה אנשים שיתרמו רק בגלל הסיבה הזאת. ותודה

בר 2

New member
נקוה שב"ה כולם יזכו לחגוג את החג

בשמחה .. התמונה של מירוש מהממת!!

בר 2

New member
זה נקרא לתת באהבה - ספיישל 2005

נכון? איפה זה יהיה? איזה מקום?

cmpo

New member
../images/Emo85.gif שנה טובה לכולם! ../images/Emo8.gif ../images/Emo23.gif

Atza

New member
תפוז עובד ליייייייייייי../images/Emo80.gif

סופסוףףףףףףף וסחטיין על מירי והמקום השני בראש1
מגיע לה ראשון אבל חפיף

../images/Emo99.gifזה היה מדהים../images/Emo99.gif

אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אמא

סעמאקקקק עם הצבא המ****ן הזהההה

בגלל השטויות שלהם הפסדתי תודה רבההההההההההה באמתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת |מחפש חלקה לקבור את עצמי| אם הקטע יגיע לאיטרנט תפרסמו לינק להורדה פלליזזזזזזזזזז

perrinat

New member
הטלויזיה שלי חצי מתה../images/Emo10.gif

ראיתי בעיקר שלג וקצת מירי ככה שלא כ"כ התרכזתי בשיר. הצלילים היו גבוהים, ההפקה של עברי לא כ"כ הסתדרה לי, אבל אני צריכה לראות את זה שוב ובצורה נורמלית.....

../images/Emo10.gifרינתו

לא נורא אולי יהיו שידורים חוזרים או שיעלו לאינטרנט את הביצוע שלה
בא לי לשבור את הטלויזיה שלך
אבל אז בכלל לא תראי

למעלה