מירי ב-"7 ימים"
I I מ י ר ב I New member 28/7/06 #5 תודה עדי... ממש חמודה. טוב שלא רשמו את התשובה בשאלה... מאוד קשה היה לנחש...
J just dana New member 28/7/06 #6 עוד על מירי בעיתון "כל הדרום"../images/Emo20.gif יש עוד תמונה קטנטונת מהעמ"י..
מ מורושית2 New member 28/7/06 #11 חחחחחחחחחחחחחחח מההה??? אבל לא הבנתי מה הקשר בין לימודי משחק לגלגלונים ועמידות ידיים? למה מירי היתה צריכה ללמוד את זה? אני בשוק שהיא גמישה חח כפרה עליהההה! תודהה דנה!
חחחחחחחחחחחחחחח מההה??? אבל לא הבנתי מה הקשר בין לימודי משחק לגלגלונים ועמידות ידיים? למה מירי היתה צריכה ללמוד את זה? אני בשוק שהיא גמישה חח כפרה עליהההה! תודהה דנה!
מ מורושית2 New member 28/7/06 #12 ../images/Emo26.gif מזל שהתמונה כזאת מתוקה היא הסיתה קצת את תשומת ליבי מהזיבולי שכל שהם רשמו..!! תמונה מהמממת!
../images/Emo26.gif מזל שהתמונה כזאת מתוקה היא הסיתה קצת את תשומת ליבי מהזיבולי שכל שהם רשמו..!! תמונה מהמממת!
מ מורושית2 New member 28/7/06 #13 ../images/Emo207.gif "שלוש אמהות" ידעתם שזה יוצא בנובמבר?? יוו אני מחכה כבר...
P pRimaVeriTaVIV New member 30/7/06 #14 אז אני בטוח אזכור את נובמבר../images/Emo12.gif../images/Emo121.gif