אז תנסי בקצרה.. נו... חוץ מזה בטח סיפרת אותו כאן פעם. הביאי קישור.
ד דניאלוש האחת והיחידה New member 23/9/05 #26 יפעת לא יודעת להסביר../images/Emo6.gif זה לא סוגריים מה אני תרגיל חשבון זה כאלה גומות לפני גומות [בלעע הסתבכתי תראי תביני
יפעת לא יודעת להסביר../images/Emo6.gif זה לא סוגריים מה אני תרגיל חשבון זה כאלה גומות לפני גומות [בלעע הסתבכתי תראי תביני
ד דניאלוש האחת והיחידה New member 23/9/05 #24 חחחחחחח סוגריים../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo6.gif עדיין לא הבנתי למה את קוראת להם ככה פפושקים חמודים שלי גם אמא שלי אוהבתותם
חחחחחחח סוגריים../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo6.gif עדיין לא הבנתי למה את קוראת להם ככה פפושקים חמודים שלי גם אמא שלי אוהבתותם
ד דניאלוש האחת והיחידה New member 23/9/05 #23 כן זאת אני../images/Emo13.gif רק שאין לי גומות../images/Emo6.gif יש משהו אני רק לא סגורה על מה שזה אבל אם מירי אומרת שזה יפה מירי יודעת
כן זאת אני../images/Emo13.gif רק שאין לי גומות../images/Emo6.gif יש משהו אני רק לא סגורה על מה שזה אבל אם מירי אומרת שזה יפה מירי יודעת
י יפעת לאב מירי New member 23/9/05 #25 אני סגורה על זה וזה סוגריים../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif
H hilali1 New member 23/9/05 #12 הנה.. תראי אם את רואה את הסימן הזה... אני מנסה גם לשמור את זה בהגדלה. נראה אם אצליח