מירי בפסטיגל?

מירי בפסטיגל?

מתוך פנאי פלוס: "שלושה חודשים אחרי שיורד המסך מעל מופע הפסטיגל, אנו כבר מתבשרים שההכנות למופע המסורתי שבחג החנוכה כבר החלו. בין רשימת ברי המזל שכבר בפנים ניתן למצוא את הראל סקעת, שלישיית מה קשור והצמר גפן המתוק מייקל לואיס. ברשימת העומדים בפתח ניתן למצוא את יהודה לוי ומירי מסיקה." בבקשב בבקשה בבקשה------> רק לא פסטיגל! מירי על תיכנעי לזה..!

hilali1

New member
אממ אני חושבת שמוקדם לדעת

כמובן שאני לא בעד ולדעתי זה לא בשבילה אבל אם זה מה שהיא תבחר לעשות והיא תהיה שלמה עם זה לא יהיה לי יותר מדי מה להגיד. אתם בטח זוכרים על כמה הפקות כתבו שמירי תשתף והיא בסוף לא השתתפה
בכל מקרה יש המון זמן עד אז. אל תשכחו שהיא תהיה בכלל בענייני האלבום החדש וכו'.

I מ י ר ב I

New member
סקעת ומירי? אני שם!!!!

וכמי שיש לה ותק עם פסטיגלים,זה שמירי משתתפת לא אומר שהיא מתחרה. היא יכולה להיות בחלק השני,כאמן אורח. סקעת לפני שנה היה ונתן הופעה,ולפני זה נינט... זה כמו הדרן כזה!!!!

just dana

New member
איזה הגזמה...אז מה אם היא תהיה

בפסטיגל.. רק שיהיה בהצלחה!!

perrinat

New member
סקעת שוב בפסטיגל?../images/Emo122.gif

דווקא אין לי בעיה לדמיין את מירי בפסטיגל, אבל זה פשוט סיוט! אני מקווה שהיא תשקול את זה טוב טוב. ובהצלחה בכל מקרה...

חמודה, הראל מאוד אוהב ילדים...

מעבר לזה שמיקי פלד כבר הבין מי ימכור לו את כל הכרטיסים... כל הכרטיסים נמכרו מראש...

EVGIRL

New member
ואוווו פסטיגל?!../images/Emo2.gif

מעכשיו כבר מדברים על הפסטיגל?!?!?!?זה לא קצת מוקדם מידי לדבר עליו??
בכל מקרה אני אהבתי את הפסטיגל עד לפני שנה-שנתיים שמאז הוא התחיל להתקלקל
אבל אם במקרה השמועה נכונה ומירי כן תיהיה בפסטיגל אז שיהיה לך בהצלחה!
אני תומכת בהחלטות של מירי..היא יודעת מה היא עושה... בקיצור נחכה ונראה מה יהיה...ועכשיו..לילה טוב

הילה 201

New member
ומירי אני מקווה תמצא מקומות איכותיי

ם יותר להופיע בהם. ומנקודת מבטי האישית: יש גבול... עד הפסטיגל. אני עברתי את הגיל,וחוץ מזה הפסטיגל אף פעם לא היה הופעה ששווה לבזבז עליה שקל.

למעלה