מירי בעלוקה
ד דניאלוש האחת והיחידה New member 21/5/07 #2 אמרו לי ידידי, מה נשתנה? כלום! עוד פעם הודעה שלקוחה מפה.. זה כבר משעמם לא מחדשים כלום, אולי תחפשו לכם אייטמים משלכם במקום לכתוב מילה במילה מה שאנשים כותבים בפורום?
אמרו לי ידידי, מה נשתנה? כלום! עוד פעם הודעה שלקוחה מפה.. זה כבר משעמם לא מחדשים כלום, אולי תחפשו לכם אייטמים משלכם במקום לכתוב מילה במילה מה שאנשים כותבים בפורום?
I impossible Prince New member 21/5/07 #3 ../images/Emo4.gif אנחנו צריכים להתחיל לדרוש אחוזים מידיעות על כל הפרסומים שנלקחים מהפורומים מהודעות שכותבים כאן הגולשים.
../images/Emo4.gif אנחנו צריכים להתחיל לדרוש אחוזים מידיעות על כל הפרסומים שנלקחים מהפורומים מהודעות שכותבים כאן הגולשים.
P pRimaVeriTaVIV New member 21/5/07 #5 אבל מה עם שמירה על זכויות יוצרים?../images/Emo121.gif שלפחות יכתבו בקטן ©נלקח מפורום מירי מסיקה באתר תפוז אנשים והיא באמת לא אמרה את זה בדרמטיות
אבל מה עם שמירה על זכויות יוצרים?../images/Emo121.gif שלפחות יכתבו בקטן ©נלקח מפורום מירי מסיקה באתר תפוז אנשים והיא באמת לא אמרה את זה בדרמטיות
H hilali1 New member 21/5/07 #7 לא מבינה מה אתם מתרגשים מזה.. אז כתבו. כותבים. יכתבו. מה שכותבים כאן חשוף לעיני כולם. נכון מצד אחד בעיה מצד שני אני מקווה שאף אחד לא בוחר לא לכתוב כאן בגלל זה...
לא מבינה מה אתם מתרגשים מזה.. אז כתבו. כותבים. יכתבו. מה שכותבים כאן חשוף לעיני כולם. נכון מצד אחד בעיה מצד שני אני מקווה שאף אחד לא בוחר לא לכתוב כאן בגלל זה...