מירו - משרד יח"צ

kmo balada

New member
מירו - משרד יח"צ

שלום לכולם, אשמח לקבל כל מידע על משרד זה. תודה מראש.

נוריס

New member
אז ככה מירו חבר של סלומוניקו ../images/Emo175.gif

מהחמוצים והגבינות... בחייאת דינעאק עם כל הכבוד מה זו העצלות הזו?... תפעילי קצת את התאים האפורים שלך,תשתמשי אולי בנשיות שלך ו/או במנועי חיפוש כמו "גוגל" ויאללה תמצאי בעצמך מה שחיפשת! מותק, פה זה פורום יחסי ציבור(למרות שהמנהל נעלם למקום בלתי ידוע...
)פה זה לא מחלקת אבידות ומציאות של אגד...!

בסרט "במבי" יש משפט מקסים

שאומרת אמא של Thumper הארנב לבנה הצעיר, וזה הולך ככה (בתרגום חופשי): אם אין לך משהו נחמד לומר, אל תאמר בכלל שום דבר.

נוריס

New member
הפסקתי ללכת לסרטי ילדים יקירתי....

למען האמת קיבלתי היום עוד לקוח לא רע, אז אולי אהיה יותר מפוייס... די נימאס לי ואני בטוח שאני לא היחיד, שאנשים רוצים שנעשה עבורם את העבודה. הרי ברצינות, כל מה שאנשים (אם בכלל הם מכירים את מירו),יגידו הוא סובייקטיבי לטוב או לרע אז מה הטעם בשאלה סתמית שכזו?...
ובנוגע למירו ,אני לא שמעתי על המשרד של מירו אבל אולי זה תרגיל של מירו בהפוך על הפוך לפרסם את עצמו?....

kmo balada

New member
אין צורך להתלהם.

בסה"כ קיוויתי לקבל חוות דעת יותר אישית מהמידע שביכולתי לקבל מחיפוש באינטרנט.זה היתרון של פורומים על פני מנועי חיפוש למיטב ידיעתי.

kmo balada

New member
זו התגובה לנוריס כמובן.

תגובתך בהחלט לגיטימית אביטל.

את מירו

אני זוכר שלפני שנה הם היו שולחים את קטעי העיתונות על HOME. אבל זה לא היה ברמה של מרכז הבנייה הישראלי, גם לא קרוב. דווקא את היחסי ציבור הכי טובים עשה ל-HOME ערן רולס.

למעלה