מירוץ שליחים 5X5

מירוץ שליחים 5X5

https://www.tiberias-marathon.co.il/index.php?lang=he&site_id=41&uri=/501info_and_registration

איגוד האתלטיקה מארגן מירוץ "מדהים וחוויתי".
חמישה רצים. חמישה ק"מ לסיבוב. סה"כ 25 ק"מ.
והמחיר? קפיצה קטנה לאגף המשכנתאות בבנק ואתה רשום.
למעלה מ-400 ש"ח לתחרות שאינה דורשת כמעט שום דבר.
בעצם גם לא מקבלים יותר מדי.
בקבוק מים, צ'פחה על העורף ומקל.

ת'אמת לא מובן לי. אבל כנראה צריכים את הכסף
להביא את הקנייתי דרג ג' התורן
למרתון טבריה וזו אחלה דרך
לממן את השגעון הזה

דניאל

אלכס ד1

New member
המחיר הוא 85 ש"ח לרץ בודד,

בהרשמה מוקדמת עד החמישה בספטמבר. מדובר אכן בסכום לא קטן, אבל בהחלט שגרתי ולא יוצא דופן ביחס למחירי רוב המירוצים. אין הרבה מירוצים שהרשמתם תדרוש מחיר זול יותר.
מעבר לכך, עושה רושם שריצת השליחים בפארק תהיה בהחלט חוויה יפה ובלתי שגרתית.

בני נוה

New member
הערה נבזית ומסולפת

מי שיקרא את הודעתך יחשוב שאכן מדובר בלמעלה מ- 400 ש"ח. אתה יודע יפה מאוד שהעלות לרץ, כפי שכתב ידידי אלכס, היא רק 85 ש"ח, מחיר סביר בהחלט .

איגוד האתלטיקה אכן מקווה להפוך עם הזמן את המרוץ הזה למקור הכנסה. הכספים יוקדשו כולם לטובת האתלטיקה. גם טענתך שהכסף ישמש כביכול למימון הבאת אתלטים זרים למרתון היא שקרית ואתה יודע את זה. אני אישית סבור כמוך וכמו רבים שאכן רצוי לצמצם את הפרסים לזרים ולהגדיל את הפרסים לישראלים, אבל זה לא בא מתקציב האיגוד אלא מהטוטו. הטוטו לא ייתן את הכסף הזה למטרות אחרות.

בקיצור, במקום לשמוח שהאיגוד מנסה לחדש ולהביא משהו מעניין מאוד אתה רק מחפש ללכלך. אני מאמין שרוב הציבור לא יחשוב כך ויבוא בהמוניו למרוץ.לידיעתך, המודל הזה קיים בקופנהאגן כבר למעלה מ- 30 שנה. בשנתיים הראשונות ההשתתפות הייתה דלה, אבל בשנה האחרונה הם הגיעו ל- 25 אלף קבוצות - 125 אלף משתתפים!!!!!

למעלה