מירוץ צהלה - כן? לא?

אשי23

New member
מירוץ צהלה - כן? לא?

הבטחתי לבן שלי להשתתף במירוץ ת"א (מקצה ילדים - 420 מ'). בגלל כל הבלגן והקדמת הזינוקים התכנון לא יצא לפועל, והבטחתי למצוא לו מירוץ תחליפי. ראיתי שיש את מירוץ צהלה ב-6/4, שגם בו מקצה לילדים (והפעם 600 מ'... נראה לי שיעמוד גם בזה בכבוד). התכנון הוא לרוץ את מקצה ב"גדולים" - 10 ק"מ, ואח"כ לרוץ איתו את ה-600 מ'. אבל - סיפרו לי שהמסלול בצהלה קשה ולא ידידותי לסביבה - עליות, ריצה בחול וכד'. עד כמה באמת בעייתי המסלול? ומה לגבי מסלול ה-5 ק"מ? אני רוצה לרוץ באירוע אבל משהו קל...

תלוי למה את משווה

לא רצתי את המסלול אבל זה מרוץ באיזור גוש דן. לא נראה לי שהוא צריך להיות קשה מבחינת עליות. מכיוון שמדובר בשטח, צריך לקחת בחשבון שזה לוקח יותר זמן ממרוץ כביש.

שמעתי שזה מסלול מאד נחמד. שווה לנסות.

oggi2

New member
זאת בדיוק הסיבה שאני שוקלת אותו

תכל'ס רצתי עכשיו שניים ברציפות בגוש דן- דיינו, אבל הגדולה וחברה שלה רוצות. אז נראה..

אשי23

New member
המסלול של ה-5 ק"מ יותר סביר?

אני בטח לא מחפשת שיא אישי. מתחשק לי סתם לרוץ בכיף ולא להתעייף יותר מדי - הפנינג משפחתי כיפי. מתאים? (בהנחה שאני לא מאוד בכושר. יכולה לרוץ 10 אבל לאט ובסוף אני עייפה... עוד מנסה לחזור לכושר)

tom696

New member
רצים על אבי

קצת מאוחר יותר בחודש אבל מירוץ בפארק שכולל גם מירוץ ילדים

bit.ly/YcFKrz

didi651

New member
מסלול צהלה

למרות היותו בגוש דן זהו לא מסלול קל.
מתחיל מהקאנטרי המקומי ויצא לשטח. חלק מהמסלול על דרכים נוחות וחלקו בחולות. עד כמה שזכור לי בסביבות הק"מ ה9 קצת קטלני, שילוב של עליה וחולות.....
זהו לא מסלול לקביעת שיא אבל מלווה בהפנינג מהנה.

רוני אר3

New member
אם תבואי בראש של כיף

תעשי חיים, אבל זה נכון לכל מסלול.

דווקא בגלל שזה שטח ודווקא בגלל שזה לא נועד להיות "קל" אני חושבת שזה מסלול טוב בשביל לשלב בו גם ריצה עם הבן. יותר קל לבוא בראש אחר למירוץ שטח, לא קרה שום דבר אם מאטים או עוברים להליכה. אני ממש נהניתי כשרצתי אותו (לפני שלוש שנים נראה לי), ההפנינג שווה.

למעלה