מירב יקרה

מיקי1212

New member
מירב יקרה

טוב אז אנחנו עדיין באותו ה"סרט" ... אז ניסינו הפרייה נוספת + החזרת עוברים נוספת שנכשלה ...אז סה"כ 9 הפריות + החזרה 1 ללא הצלחה. האם לדעתך יש מקום להגיש בקשה שוב לוועדה ? אולי הפעם זה כן יצליח או שזה עדיין "מוקדם מדי" ? אולי כן לפנות לכתיבת המכתב לרופא מאסף הרופא (שכחתי את שמו) , מה את חושבת ? נראה לך שהוא ימלא את הטופס, כלומר יסכים כי מקומינו בפונדקאות ? מה אני אגיד לך אני מאמינה שזה ילך רק ככה , אין לי כבר כלל כוחות , הלחץ כבר כל כך גבוה לא נראה לי שיש איזשהו סיכוי שאני אקלט בצורה כזו .. מרגישה ממש שמבזבזת את הזמן ... מה דעתך ? המון תודה מירבוש מיקי

מירבי*

New member
אישור עקרוני

מצטערת בשבילכם שטיפול נוסף נכשל, את כל כך צודקת לגבי הלחץ..זה בודאי לא מועיל לטיפול, אי אפשר לעבור טיפול אחרי טיפול ולא להיות בלחץ. לגבי רופא כזה או אחר, אני מאמינה שהרבה רופאים יחשבו שמקומכם בתהליך פונדקאות, את יודעת שמה שיקבע זו הועדה, נראה לי שיהיה מוקדם מדי להגיש שוב בקשה עכשיו, תני צ'אנס לעוד טיפול ואם לא יצליח ננסה לפנות שוב והפעם עם רופא אחר. שבת שלום ובהצלחה

מיקי1212

New member
בסדר מירבוש , תודה ../images/Emo24.gif

שבת שלום ותודה על הכל ... מקרב
מיקי

מיקי1212 ../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

חושבת עלייך המוןןן
מצטערת בשבילכם גם שהטיפול לא הצליח
מחזיקה לך אצבעות מעכשיו שהטיפול הבא יצליח
<אני יודעת שזה יישמע נורא , אבל חייבת לומר לך בלי שפיטה--> אם הרופא היה מאשר לי להמשיך טיפולים עם כל הקושי בהם ועם כל מה שעברתי--> הייתי ממשיכה!
>. אל תתייאשי מיקי, את תהייי אמא
מאחלת לך שבת שלום ומנוחה קצת

מיקי1212

New member
הי ריננית יקרה

גם אני מאוד מתגעגעת אליך ... כנראה כל אחד רוצה את מה שאין לו ... מה שלא יהיה אנחנו מוכנות לעשות הכל כדי להצליח והמטרה בסוף היא החשובה ולא ממש משנה הדרך ...העחקר שנגיע לסופה :) שיהיה בהצלחה מיקי

למעלה