מירב יקירתי!!!

mondani5

New member
מירב יקירתי!!!

כל כך נהנתי מבקורך עם חיים המקסים שי לי וליבי המדהימות,אני נזכרת ששמנו את ליבי בין שיר ורון בברכה שבנות הפורום קנו לנו,ואיך תגלגלנו מצחוק על האגרופים שליבי נתנה לשיר ,שפצחה במזמורים,ורון לא הפסיקה לשמוח ולחייך,ואז ברכנו את בנות הפורום שהלוואי והבריכה תתמלא בילדי פונדקאות. אני כבר מחכה ליום שישי. אוהבת אירית,תודה על הספרונים,את לא מסוגלת לבוא ען ידיים ריקות??? בהצלחה מחר לטובי וסיגלוש.

מירבי*

New member
אירית../images/Emo24.gif

כמה הן מקסימות שיר ורון, איך הן גדלו..
אירית, אני מחכה שתפתחי את התמונות ואני אסרוק אותן כדי שהבנות בפורום יראו את הנבחרת...כמה הן מתוקות יחד..את זוכרת כשבאתי אליך לבית חולים כשאיילת עוד היתה בשמירת הריון, שאלת אותי אם גם לך יהיו כאלה כמו ליבי, התקשית לדמיין את עצמך מחזיקה תינוקת..והנה, יש לך שתי נסיכות... לכל מי שמתקשה להאמין..זה יגיע, גם אני הייתי שם..במקום הזה שלא מאמינים שיהיה פעם ילד ביד.. אירית יקרה, תודה על הביקור הנהדר, נשיקות לבנות וניפגש כמו שקבענו

milanat

New member
מירבי ואירית כמה מרגש לקרוא את זה.

אני מתפללת שכולנו נהיה הורים מאושרים בקרוב.

סושי סושי סושי.. אז אתמול בערב..

תפסתי חשק לסושי ולא תאמינוווווו, החלטתי לשם שינויי שזה הזמן להכין סושי
מכיוון שלא הייתה מסעדת סושי פה בסביבה אז עשינו לבד אני ובעלי. והרי התוצאות תודו מגרה, למי שאוהב לאכול סושי.. זה סושי ממולא בסלומון מעושן מלפפון ואבוקדו, תשמעו בנות זה פשוט יצא.. יאמיייייי
והכל מעשה ידיי, אם תרצו אביא את המתכון המושלם לאורז ואיך עושים את זה לבד. והרי התמונות הטריות

מירבי*

New member
בוקר טוב ליידי, כל הכבוד על הסושי

איזו תושייה, להכין לבד..אני גאה בך, זה אחד הדברים שאני הכי אוהבת, העניין הוא שנראה לי שלא כדאי לי ללמוד להכין את זה לבד, כל הכיף זה ללכת לאיזו יפנית טובה ולהתענג על סושי..ובכל זאת..איך עשית? מאיפה האצות? יום נפלא לכולן

האמת מירבוש זה נכון ללכת למסעדה

זה תמיד פינוק ותענוג, אבל משום מה אני תמיד אוהבת ללמוד להכין לבד דברים, זה עושה לי הרגשה נפלאה, ואני כל כך אוהבת לארח תמיד כך שסושי זה בהחלט מאכל שחביב על הרבה אנשים ורעיון נפלא להתחלת ארוחת ערב. אחרי הלידה שאעשה מפגש אצלי בעזרת השם ואתן תגיעו!!!!! מבטיחה שיהיה גם סושי מיוחד. והרי המתכון: ומהיכן לקנות את האצות והמחצלת המגלגלת את הרולר..
המתכון
לאורז: 3 כוסות אורז לשם בסיר עם מעט שמן ולהוסיף3 כוסות מים בלבד שהאורז יצא דביק במקצת כי הוא למעשה מה שמחזיק את הרולר סגור. אחרי שהאורז מתקרר להעביר אותו לקערה ולהוסיף רבע כוס חומץ שתי כפות גדושות של סוכר וכף שטוחה של מלח לערבב ולהניח לו לספוח את הטעמים לחצי שעה. בינתיים לבחור איזה ירקות תרצו להוסיף לתוך הסושי, הכל לדמיונכם וטעמכם האישי, הסלומון המעושן ממולץ בנלווה לירקות, ושוב לטעמכם האישי כמובן. את המחצלת זו שאתם אמורים לגלגל את הסושי עם האורז ניתן לקנות בחנות מגה וזה ממש לא יקר, קניתי אתמול זה שמונה שקלים לא נורא נכון?! ואת האצות העוטפות את הסושי גם ניתן לקנות במגה כל חבילה מכילה 10 אצות שכל אחת נחתכת לבין חמישה לשישה חתיכות הכל לטעמכם את תרצו חתיכות קטנות או גדולות יותר. זהו מאוד קל, פותחים את המחצלת מניכים עליה את האצה מפזרים באופן שווה את האורז באמצע שמים את הסלומון והירקות ואז מתחילים לגלגל ולהדק, חשוב מאוד להדק טוב שתחתחו את הרולר תבינו למה. אני שמה רוטב סוייה בסיון ההכנה וזה מוסיף טעם, ועושה סלט חסה בשמן זית ורוזמרין וזה תוספת נהדרת לאכילת הסושי. בתאבון

mondani5

New member
זכרונות.........

בודאי שאני זוכרת,קפצתי למירב המקסימה לביתה על מנת שנצאנה לקנות דברים לקראת הלידה של שיר ורון,ליבי היתה בסל קל ואני הרמתי אותה ופרצתי בבכי ואמרתי למירב ולחיים בעלה:"גם אני עוד מעט אחזיק תינוקות משלי?",היתה לי התרגשות עצומה לאחוז בליבי וכול כולי רעדתי ,והינה היום אני נושמת 24 שעות את שיר ורון ומאחלת לכל בנות הפורום זה יגיע אני מבטיחה!!!!!!!!!! אוהבת אירית

mondani5

New member
ציצינה יקירה!!

בגלל שהתאהבתי בך אני מכנה את שיר "ציצינה",מה קורה איתך?,תמצאו יום לבוא לבקר בכיף,תשאלו את מירב איזה חדר מהמם יש לשיר ורון,נכון מירבוש! אחרי ה-30 בעלי כבר מתכנן לבנות הפורום "על האש"אצלנו בגינה,אז אין שחרורים,והפעם ליידי בל לא תחמוק,היא כבר תהיה אחרי הלידה,ישר כח ליידי בל,הלוואי ירבו כמוך,כמו ציצינה ,כמו סיגל,כמו סיגוש ,כמו סלי וכו'. אוהבת אירית.

ליידי בל לעולם לא חומקת../images/Emo25.gif

היא כבר מתה להכיר את כולכן לחבק אתכן ולהגיד לכן עד כמה אתן נפלאות, עד כמה עודדתן אותי פה בימיי בקשים, השיחות טלפון הארוכות התמיכה הזו הייתה חשובה לי מאוד במיוחד מכן שמבינות כל מה שעברתי מההתחלה. אני כבר מתפללת לרגע הזה לראות את כולכן לחבק אתכן ולהודות לכן על הכל. אוהבת אתכן

את פשוט גדולה מהחיים../images/Emo47.gif../images/Emo25.gif

אני פשוט מאוהבת בך
איזה כייף שאני אצלך בבית
אשמח מאד לבקרך ולראות את שיר ורון אני מתה לראות איך שהן גדלו
את אישה אוהבת כול כך ויש בך שמחת חיים מדבקת ממש כייף שיש לנו אותך בפורום
לגבי העבודה נכון שזה קשה לעזוב את הנסיכות אבל אני בטוחה שהן תהינה בידיים טובות כדאי שתוכלי להתמסר ולתת מכישרונותייך למקום עבודתך
בנותייך המקסימות יחכו לך באהבה וימלאו את החסר
חוץ מזה הכול קטן עלייך עכשיו ששיר ורון נמצאות השמיים הם הגבול

למעלה